Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mlyen ruhákat vegyek?

Mlyen ruhákat vegyek?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok és most stílust akarok váltani

milyen ruhákat vegyek??? ÉS MILYEN STÍLUS JÖN BE MOSTANÁBAN A JÓ CSAJOKNAK

2009. júl. 26. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, neked mi a jó csaj? mert lehet plázacica is jó csaj (még az is előfordulhat, hogy értelmesen lehet vele beszélgetni) és lehet egy sportos vagy egy goth is jó csaj...

Állítólag én is az vagyok (bár nekem nincs annyi önbizalmam, hogy ezt állítsam magamról, ezt mások szokták mondani) és goth-osan vagy rockeresen, esetleg kicsit elvontan öltözök, és nekem nem jönnek be nagyon a csupaszmellkasú "trendifiúk" és a rapperek.

21/L

2009. júl. 26. 22:10
 2/7 Sexylady ***** válasza:

Szerintem a sportos mindent visz, na meg persze az alternatív :D Ha lány lennél, még a goth-ot ajánlanám, de sajnos fiúknál nemigen jön be...

16/L

2009. júl. 26. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
hát nem tom, én 17 éves vagyok, és az én környezetembe lévő csajoknak bejön ahogy öltözök, szal: slim-fit (szűkített) szabású ing, v-nyakú póló, sálak,-kendők stb, néha szűkített, néha lazább farmer letolva. Adidas, Nike, Converse, Supra stb tornacsuka... elegánsabb mellény, stb
2009. júl. 27. 02:25
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem most az emo jön be a legjobban de nem muszáj stílus szerint öltözködnöd az is jó ha több stílust keversz egy öltözékbe
2009. júl. 27. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
én is az emo-ra tippelek
2009. júl. 27. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:

ha értelmes és jó csajt szeretnél akor a 2:25ös srácra halgas. ing farmerel, sportmárkás poloval meg a többi tökéletes. ne es szélsöségekbe (emo meg stb)

17/L

2009. júl. 27. 21:23
 7/7 A kérdező kommentje:
UTÁLOM az EMO-t és az emokat meg az emosokat is!!!! de bekell vallanom hogy van egy-két emo csaj aki bejön nekem. az értelmes válaszokat köszönöm!
2009. júl. 27. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!