Szerintetek ez a táska jó lesz iskolába?
2012. aug. 29. 11:48
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem lesz jó. A kép alapján ebbe egy történelem könyv, atlasszal nem fér be, nem hogy 6 órányi tanszer
2/9 A kérdező kommentje:
Leírtam a méreteit. Akkora, mint egy kisebb utazótáska!
2012. aug. 29. 11:53
3/9 anonim válasza:
Nekem is hasonló volt. Szar anyagból készült. De úgy könyveknek jó lenne. Mentem az iskolába és a buszmegálóban mi törént midenki szemeláttára kiszakadt. UUUU de cink volt. Válassz más miet ha nem akarsz te is így járni.
4/9 anonim válasza:
Amennyiben csak füzetet kell vinned, könyveket nem, bármi hasonló jó. Ha könyveket is kell akkor hátitáskát vegyél, nem divatolni jársz iskolába.
5/9 anonim válasza:
Első vagyok. A méretétől függetlenül, szerintem nem lesz jó :) Eldöntendő kérdést tettél fel, én válaszoltam rá. Nem iskolatáskának való..
6/9 anonim válasza:
Egyik osztálytársamnak is ilyen volt idén... neki elfértek benne a cuccok, de szerintem nem kényelmes 7-8 kg-ot így cipelni, de te tudod...
7/9 halibel válasza:
Ferde lesz a gerinced. Nem ajánlom.
8/9 anonim válasza:
Teljesen jo. En evekig, mar altalanosban is kezitaskaban hordtam a cuccaimat. Ne erdekeljen ki mit mond! Ha jol esik divatolj! Most egyetemista vagyok es nincs gerincferdulesem. Ja es a tobbi 27 lanynak sem volt az evfolyamban!! ;))) hajjraaa!!
9/9 anonim válasza:
idefigyelj te utolsó kommentes észlény!
az iskolába tanulni mész, és nem mutogatni hogy milyen faszagyerek vagy hogy: hú nekem nem hátizsákom van
lehet hogy te ilyen tinip1csa vagy mint a legtöbbek, de ezt a stílust nem kell híresztelni másnak.
Ja és a gerincferdülés nem azonnal, hanem évekkel később lassan kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!