Újra divat a farmerdzseki? És mivel vegyem fel?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam,hogy újra divat. Van egy rohadt jó farmerdzsekim,örülök is,hogy nem dobtam ki. Mivel vehetném fel? Szerintem kék farmer nadrággal hülyén mutatna.2012. aug. 29. 10:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem a farmeron kívül mindennel jól áll:) én is már be szeretnék szerezni egyett mert kéne:) egyébként nekem z tetszik amikor egy lenge nyári ruhácskával hordják.
2/4 anonim válasza:
Csinálj róla egy fotot, a lényeg h ne teljesen ugyanolyan szinű nadrággal, sztem egy virágos ruhával is jól mutatna.
3/4 A kérdező kommentje:
Arra én is gondoltam,mert van egy csomó virágos ruhám,az egyikben még a virág színe is olyan mint a dzsekinek. Az a baj,hogy így csak addig tudnám hordani amíg jó idő van. :/
2012. aug. 29. 10:37
4/4 A kérdező kommentje:
Felpróbáltam egy vajszínű,virágos fodros ruhával. Nagyon jó :D
2012. aug. 29. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!