Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nálunk is lehet majd kapni...

Nálunk is lehet majd kapni Miley Cyrus kollekcióját?

Figyelt kérdés
Az egyik magazinban olvastam hogy Amerikában Miley kiadott egy kollekciót.
2009. júl. 26. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Miley Cyrus a többi hozzászolóhoz ellenttben Én szeretem :)

Itt látszik meg Mo-n tiszta féltékenység,hogy a másiknak van pénze nincs válságba bármit megvehet magának akármikor.13 vagyok,de mihest dolgozik megyek innen el.Hihetetlen a Magyarok már saját magukat röhögi ki semmi.Nem mehet ki a kutyámmal sétálni ,mert követ egy pedofil és ez egy kisváros.Nem mehet el a barátnőimmel sehova,mert jönneka cigányok,a tescoba se mehetek ki,mert mindig megvádolnak mindenkit,hogy lopott.Nemcsoda,hogy nemakartunk hazajönni Párizsból,se sehonnan.És nemondja senki,hogy ez külföldön sincs máshogy keresztanyukám kint él Angliába (cukrászként szóval alkalmazott) és úgy megéll,hogy hazase jön.Kiköltözztek a nagy semmiből unokatesóim mára már titkári irodájuk van és egy gyönyörű albérletük és ez 2 hónapja történt és még tudnék sorolni ilyeneket.Na de visszatérve a témára:Szerintem majd lehet kapni itt is,de az is már biztos valami hamisított kínai f*s lesz később amit kétszer annyiért fognak adni.Én biztos nem vennék akármennyire is szeretem.De ízlések és pofonok :)

2009. aug. 1. 22:23
 12/13 A kérdező kommentje:
végre valaki aki nem olt le :) am. én sem venném meg max. az eredetit. ha mást nem küldetek keresztanyummal kanadából ^^. és Angliába télleg jol meglehet élni akármiből mert mindenre nagy a kereset. igaza volt a rokonodnak ^^.
2009. aug. 2. 19:11
 13/13 anonim válasza:

Nemtom, én megvenném a hamisítottat is, mert egyenlőre biztos nem jutok ki innen. Én mongyuk azért szeretem a hazámat, tény, h a politikája romokban hever, most néztem, orbán viccelődött, meg azt mondta, h ha ők is így fogják fel a szilvesztert, akkor buli lesz. Én sokmindent megváltoztatnék, de a fene se akar politikus lenni, ott minden csak a pénzről szól. Én csak ennyit látok még a nagyvilágból, 13 évesen, de vannak terveim, és eddig minden bevált, amit igazán akartam, mert addig nem nyugodtam, amíg nem sikerült.

Amugy tényleg klasz lenne azt a sárga-fekete kockás inget, a kalapot, az angliás pólót, és a bőrnacit viselni :)

2011. jan. 7. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!