Milyen ruhákat vegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Holnap megyünk vásárolni Pestre és nem tudom, hogy milyen ruhák érnék meg, hogy sokféleképpen tudnám őket hordani. Milyen felsőket, nacikat, kiegészítőket, öveket, cipőket stb. vehetnék, amik divatosak (vagy lesznek ősszel) és sokféleképpen tudom őket hordani? Ha tudjátok, légyszi írjátok azt is oda, hogy lehet venni és linkeljetek képet. Köszi:) 14/l2012. aug. 28. 13:07
1/4 anonim válasza:
Szerintem felsők lehetnek pl. virágmintásak, csíkosak, mintásak, simák.
Aztán szerintem farmereket vegyél, ahhoz szinte minden felső megy. Sötét, világosat is. De akár színes nadrágokat is vehetsz, ha olyan a stílusod.
Az egyszerű felsőkhöz vehetsz farmermellényt.
Kiegészítőnek hordhatsz gyűrűt, nyakláncot. De ne ess túlzásokba pl. ne csinálj olyant, hogy nyaklánc, karkötő, fülbevaló egyszerre.
Egy egyszerű felsőt nagyon jól feldob egy színes nyaklánc.
Amíg melegebb van addig hordj balerina cipőt (persze csak akkor ha ilyen a stílusod)
Ha hűvösebb van akkor hord sportcipőt vagy tornacipőt.
De ha ezeket nem szereted akkor esetleg az ilyen ciőket is megpróbálhatod.
Akkor jó vásárlást!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. aug. 28. 13:38
3/4 anonim válasza:
nagyon szép ruhákat linkeltél válaszoló, mind tetszik
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is:) nagyon jók:) Első: van ízlésed:D♥
2012. aug. 28. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!