Milyen ruhákat vegyek?
Jajj hát ezt így nem lehet megmondani. Azt sem tudjuk milyen a stílusod, hogy nézel ki, mi állna jól.
Nézz szét az üzletekben és ami tetszik elsőre. Vannak nagyon fain férfi cuccok is.
Attól függ,hogy minőségit szeretnél,és inkább többet szánsz rá,de kevesebbet vásárolsz,vagy sok olcsóbbat szeretnél.
Mondjuk ha azt szeretnéd,hogy több minden kijöjjön a pénzedből,ajánlani tudom a New Yorkwert,C und A-t,Zarát.Egész jó cuccaik vannak,elérhető árakon.
H aminőségibbet,tartósat szeretnél,és mondjuk hajlandó vagy rá többet szánni,akkor szerintem a Retroban is vannak egész jó férficuccok,pólók,felsők.Viszont a farmerok méregdrágák,én annyi pénzt nő létemre nem adnék ki egy nadrágért,akkor sem,ha telne rá,mert kicsit irreálisak az árak farmerügyileg...Viszont mondom,pólókat,hosszú-újjúakat egész jó minőségben kifoghatsz.
Ráadásul most leárazások vannak üzlet-szerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!