Miben menjek évzáróra?
Figyelt kérdés
Vegyek ruhát fel : fehér, spagetii pántos, a derekán fekete masnival, kb. a térdemig ér.. és olyan ceruzaszoknya féleség az alja. :) vagy : [link] és hozzá szoknya illene vagy (rövid)nadrág? :) S.O.S.2012. aug. 27. 20:23
1/9 anonim válasza:
Szerintem a spagettipántos ruhát vedd föl az jobban megy az alkalomhoz, de nem véletlenül évnyitóra akarsz menni?
2/9 anonim válasza:
ez a blúz nagyon szép :) szerintem mind 2 jó de én asszem a másodikat választanám szoknyával.
4/9 anonim válasza:
évzáró? most nem hogy évnyitó lesz? >.<
5/9 anonim válasza:
de jó nektek hogy még el sem kezdődött az év de már évzáró van xD
6/9 anonim válasza:
jaj de jó lenne, ha már ott tartanánk. :DD
7/9 anonim válasza:
am nekünk kötelező a fekete/sötétkék szoknya, szóval, én a 2.kat venném fel, de amúgy is jobban tetszik
8/9 anonim válasza:
urissssssssssssten az a felső*-* imádom! a másodikat szoknyával sztem...
9/9 A kérdező kommentje:
ja, igen félre írtam.. -.- akkor a 2 veszem fel szoknyával. :)
2012. aug. 29. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!