Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fel lehet igy venni ezt a...

Fel lehet igy venni ezt a szandalt?

Figyelt kérdés
Vettem egy magassarku szandalt, le volt arazva, tobb, mint 50%kal, es mikor hazajottem, akkor vettem eszre, hogy nem jo oldalt van a csatt. Tudjatok ott bokanal van a csatt, a jobb oldalit kivul kell becsattolni, a bal oldalit meg szinten jobb oldalt. Mit gondoltok? Megforditani nem lehet. NAgyon gazosan nehet igy ki?
2012. aug. 27. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát eléggé gáz, nem értem hogy nem vetted észre. Gondolom ezért is volt leárazva. Vidd vissza szerintem. Mellesleg a csat egy t-vel írandó.
2012. aug. 27. 16:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Minden le volt arazva, ugy cipo, mint ruha. Miert nem vettem eszre, mert csak az egyiket probaltam fel, es gondoltam nem fogadjak el az ilyen hibakat egy markas, draga uzletben.
2012. aug. 27. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
dehogy gáz a csatot senki se fogja látni és legalább különleges
2012. aug. 27. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak olyan furcsa, hogy jobb oldalra nez mindket darabnal a csat.
2012. aug. 27. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!