Operettszínházba jó ez a ruha? /kép/ L/13
Operettszínházba készülök. Szerintetek ez a ruha alkalomhoz megfelelő?
Kép: [link]
Valahogy így, egy ilyen kis kardigánnal: [link]
Valami kis fekete cipővel.
A válaszolóknak előre is köszi. :) L/13
Tökéletes! Mire mész? :D
Amúgy sajnos van, aki farmer-póló kombóban szokott járni, szóval külön dicséret, hogy ennyi idősen ilyen ruhában mész! :)
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek :)
Utolsó: A Rómeó és Júliára fogok menni, régi nagy kedvencem a darab. :D Köszi ^^
Jaj velem megnézették 8 évesen a Rómeó és Júliát, és utána 2 évig mindennap folyamatosan a magyar és francia musicalelőadást néztem DVD-n XDDDDDD úristen de oda voltam értem, kb szerencsétlen szüleimet 4x rángattam el, ők meg már ott voltak, hogy felgyújtják a színházat, mert hisztiztem ha nem mentünk félévente 1x. De azért az se volt elég XD
15/L (ja és még mindig muiscalőrült vagyokxd)
15/L teljesen együtt érzek veled, nálam is ugyanez a helyzet xD Megszámlálhatatlanul sokszor láttam a Rómeó és Júliát DVD-n is és színházban is, nameg kívülről fújom az egészet, természetesen dalokkal együtt :D
És persze imádom a musicaleket <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!