Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti visszaadjátok amit kölcsön...

Ti visszaadjátok amit kölcsön kaptok?

Figyelt kérdés

kölcsönadtam egy barátnőmnek még pár hónappal ezelött egy 4000 ft-os farmert, mert nálunk volt és hideg volt ezért odadtam neki ,gondoltam csak vsszaadja. elötte még nála hagytam egy pulcsimat is véletlenül, na azt tesója elkezdte hordani(elég nagy daab gondolom mér lógna rajtam ) , ez kb 6000 ft-os . még plusszba kölcsönadtam neki egy ujjatlan felsőt is , azt mondta hogy majd visszadja...de úgylátom et is elkezdte hordani tesója...már nagyon sokszor megmelitettem neki , és persze majd visszaadja, de nem történt meg...mér nem vagyunk jóba(nem tudom mi baja van velem,nem s érdekel) kb 1 hónapja nem beszéltünk...gáz lenne visszakérni? (még pénzzel is tartozik ,de azt már nem kérem vissza, az nem érdekel, csak a ruháim:( úgy szerettem őket,tök jól néznek(tek) ki...

nagyon ciki lenne? azt se tudom hogy szóba állna velem ,mert sose ír vissza, szerintem a telefont se venné fel.

2012. aug. 26. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne ciki? ami a tiéd, az a tiéd és kész.
2012. aug. 26. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked ciki visszakérni a saját ruháidat? Te jó ég, hol tart a világ... ő szégyenkezhet hogy a te ruháidat hordja... visszaadni meg magától sose fogja, elég gáz. Menj el hozzá és mondd meg hogy azonnal adja vissza. Ezen semmi ciki nincs.
2012. aug. 26. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Vissza... A kölcsön attól kölcsön, hogy vissza kell adni és azt meg is tesszük.

Szerintem csak személyesen kérd, telefonon kevesebb esélyed van. Hátha ha személyesen elmagyarázod neki, akkor csak annyira elszégyelli magát, hogy visszaadja.

Bár ezek után ki tudja.

Na én ezért nem adnék kölcsönbe cuccokat. Csak én szívnám meg, és még én lennék a szemét, hogy vissza merem kérni. Még én rohangáljak a saját dolgaimért.

Amúgy nem is hinnéd, de rengeteg ilyen ember van. És az is nagy probléma, hogy közülük sokan nem is veszik észre magukat, ők ezt nem érzik olyan durvának. És az ilyenekkel nem tudsz mit tenni.

Úgyhogy most megfizetted a tanulópénzt, legközelebb ne adj kölcsön... Csak annak akit ezer éve ismersz és tudod róla, hogy vissza is adja.

2012. aug. 26. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
na pont ezért nem adok kölcsön soha semmit... főleg hogy az öltözködésemre háklis vagyok és többnyire nehezen beszerezhető és egyedi ruháim vannak..szerencsére az én barátnőim megbízhatóak ilyen téren..és egyikkel sem ugyanaz a méretünk.
2012. aug. 26. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
amúgy van egy csaj ismerősöm ő is ilyen..egy csomó barátnőjétől kapott kölcsön cuccokat és vidáman hordta őket mintha a sajátjai lettek volna, nem adta vissza. aztán amikor megszólták többen, meg összefogtak hogy azért már jó lenne visszaadni őket akkor ők voltak a szemetek ő meg az ártatlan kis bárányka akit mindenki bánt. megjegyzem nem is egy csóró csjról van szó, nem tudom mi viszi rá az embereket ilyenre. nekem a pofámról leégne a bőr ha még csak egy hajgumiról is lenne szó és nem adnám vissza.
2012. aug. 26. 19:25
 6/8 A kérdező kommentje:

pedig ismerem már jó pár éve...tudtam, hogy ilyen, egysezr szarrá hordta valakinek a cipőjét(azt se tudja kiét) mert valaki ott hagyta náluk. én meg azt hittem, hogy vagyunk olyan jóba, hogy elem ezt ne tenné meg...hiszen legjobb barátnők voltunk:) mekkora ingyenélők pffffffffff,

vissza is fogom kérni, mostmár les.zarom , ha besértődik

2012. aug. 26. 19:25
 7/8 A kérdező kommentje:
ráadásul egyáltalán nem csórók, sőt, még az én családom csóró hozzájuk képest, nekem mégse jutna ilyen eszembe...
2012. aug. 26. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:
kérd is vissza...ha meg nem adja lehet izzítani a szülőket. anyukája biztos büszke lesz rá hogy ilyen a kislánya
2012. aug. 26. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!