Ti hol vesztek olyan cipőt ami nem megy szét egy szezon alatt?
Egyszerűen elegem lett a lábbelikből. Nagy része egy szezont alig bír ki.
Mindegy, hogy kínaiból van vagy Deichman, vagy vmi cipőbolt, szinte mind szétmegy, főleg a sportcipőe gondolok. Elkopik a talpa, kilyukad belülről, vagy lesüllyed a sarokrésze.
te hol vesztek jó cipőket nem túl drágán? Van ilyen?
ejj de tudtam, hogy ilyen válasz is jön majd :D
kár hogy kitöröltem a magyarázatból, hogy nem járok csámpásan, se gaccsosan vagy hasonlók.
Az ismerőseim is erre panaszkodnak, hogy alig találnak tartós cipőt.
hát akkor az 2 évre lebontva 10 ezer, és ha a szezont nézzük akkor az már 4 szezon, ha csak a tavaszt és őszt számoljuk akkor az 5000 egy szezonra, de te azt írod télen nyáron azt hordod, akkor az már 4 szezon, akkor az, már nem tudom mennyi mert késő van, de akkor lehetmegérné egyben annyit kiadni :D
mert ugye egy cipő 2-3-4 ezer körül van amikről írtam.
Hát én régen mindig kínait hordtam, de amúgy tényleg megéri a drágább cipő mert lehet hogy kijönne belőle 5 másik viszont azok annyit is érnek.
Így viszont legalább kényelmes és márkás cipő van az ember lábán nagyságrendileg ugyanabból a pénzből:D
amikor fiatal az ember és egész nap sétál,járkál mint én (16/L) akkor tényleg hamar elkopik.Én pl elsétálok az iskolába és ugyanúgy haza.
Emiatt én az office ban szoktam ritkán venni egy két jó cipőt,ott sokféle márkás/aránylag normális kinézetű cipő van.Amúgy meg Budapesten a mamutban vagy nagy bevásárlóközpontok mind mind tele vannak cipőboltokkal ahol azért lehet jó minőséget venni.
Tény hogy a Nike és hasonló divatmárkás cipőket is pont ugyanolyan anyagból készítik, és ugyanolyan kínai gépek meg munkások csinálják akik a kínai cipőket is. Ezekre nem vonatkozik az hogy "drága és ezért jó". Egyébként is ez legfeljebb egy átlag magyarnak drága és márkás.
Aki meg minőségi és tényleg márkás cipőt akar, az ott kezdi hogy Prada. 80ezerért kapsz már egy balerina cipőt, de az ki fog tartani évekig.
Mindig bőrcipőket vegyél, a kínait, Deichmannt felejtsd el.
Csizmám 3 éves, 17.000 volt, sosem ázott be, nem szakadt le a talpa, olyan, mint új korában. Magassarkúm 4. évét tölti 12.000 volt.
Ne sajnáld a cipőre, mert emgtérül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!