Ilyen időben mit vesztek fel?
Figyelt kérdés
rövidnadrág, vékonyabb pulcsi, vagy hosszu nadrág poló?2012. aug. 11. 11:47
1/7 anonim válasza:
Hosszú nadrág, póló, esetleg kardigán vagy vékony pulcsi.
2/7 anonim válasza:
zárt cipő, farmer (hosszú), póló, esetleg ha messzebb mennék, kardigán, valami vékony. Ja, és esernyő.
3/7 anonim válasza:
rövidnadrág, pulcsi a legjobb kombó, mert ha meleg lesz akkor ledobod és jól vagy. nem rohadsz bele a farmerbe
4/7 anonim válasza:
Kb. 22 fok van itt most nálunk.
Ma zárt cipő, hosszú farmer, ing és vékony pulcsi volt rajtam, nem fáztam, de melegem sem volt..
5/7 anonim válasza:
nálunk 20 fok is alig volt rettentően fáztam pedig zárt cipő,hosszú farmer,poló és még vékony pulcsi is volt rajtam :S
6/7 anonim válasza:
ujjatlan felsőt vettem fel, rá egy inget, amit összekötöttem és egy bokaleggingset, balerinacipővel. én nem fáztam. (bp)
7/7 A kérdező kommentje:
itt 21 fok volt, sütött a nap akkor kellemes volt, ezért kimentem rövidnaciba, meg egy vékony háromnegyedes felsőben, és nagyon fáztam, főleg estefelé :SSS
2012. aug. 12. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!