Van aki gimis golyataborba egybereszes furdoruhat visz?
Figyelt kérdés
Nekem muszaj mert csak az van mert uszom de a strandot nem szeretem. Gáz lesz?2012. aug. 25. 23:23
1/5 anonim válasza:
Általában a ducibbak vagy azok szoktak ilyet felvenni akiknek van vmi a bőrükkel...tehát akik takargatni akarják magukat. Ha nem akarod hogy tippelgessenek hogy te miért hordasz ilyet akkor sztem vegyél két részest...nem halsz bele.
2/5 A kérdező kommentje:
Egyszeruen megmondom hogy mrrt uszom
2012. aug. 26. 08:53
3/5 anonim válasza:
De ha meg már tudod hogy úgysem fogsz venni bikinit akkor meg mi a jóistenért teszed fel a kérdést ?-.-'
És az meg hogy ezzel próbálod úgymond mentegetni magad hogy "de én úszom" ez mg sokkal gázabb mivel olyan mintha nem lenne 2-3000 forintod egy bikinire ezért mivel ugyis úszol ezt veszed fel. Szal ha már mindenképpen a egybe részesbe mész akkor azért menjél mert az tetszik és ezt mond ne azt hogy "azért mert úszom" (és ez csak ez van ...mert ez viszont tényleg gáz.)
4/5 A kérdező kommentje:
Én másokra vagyok kivancsi. Nem rolam van szo. Csak kerdezem h van e valaki rajtam kivul
2012. aug. 26. 13:23
5/5 anonim válasza:
Már miért lenne gáz, ha pl nincs 2-3000Ft-ja bikinit venni, amit úgy sem használ? Szerintem meg ez a felfogás a gáz, kedves válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!