Csajok, ti milyen zoknikat használtok?
szám szerint nem tudom hány zoknim van
nyárra: titokzokni (halvány babaszínüek rózsszín, citromsárga, kék, zöld, bézs, fehér) kb 10 pár c&a-s zoknik
átmeneti időszakra: fehér bokazokni, kalenji: [link] kb ebből is 10 pár (télen és átmeneti időben
nagyon hidegben: utcára, suliba, vagy csak simán ha kimozdulok otthonról cicanadrág a gatya alá
otthonra térdzokni kb 5 pár színesek, mintásak a kínaiban vettem őket mert máshol nem találtam olcsó térdzoknit (inek fizessek érte sokat ha csak otthonra hordom
ja és van 1 pár kötött zoknim ami nagyon cuki-karácsony napján otthon szoktam felvenni a hangulat miatt
AMÚGY KÉRDEZŐ FIÚ VAGY LÁNY VAGY
15/L
és miért érdekel? de tényleg
ugye egy lánynak nem zokni lesz az ajándék mert úgy ki fog vágni mint macskát sz*rni
EZ CSAK JÓ TANÁCS ÉS NEM BESZÓLÁS
:)
Ez már volt ez a kérdés én írtam ki. Ne írj ki olyan kérdést ami már fent van. Használd a keresőt. Üdv!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Én alapjáraton nagyon nem szeretem a nejlon zoknikat, így amikor csak nem szükséges a cipő miatt, rögtön színes pamut zokni. Van mindenféle színű, mintájú és csak a 100%pamut jöhet szóba. Lehet, hogy ma már térdzokni fogok felvenni, mert elég hideg van.
Egyébként sok lány nem szereti a pamut zoknit és mindig télen is nejlont hord.
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!