Hogyan lehet minél gyorsabban "bejáratni" egy cipőt?
Figyelt kérdés
A hét elején vettem egy szandált, ami nagyon szupi, de nagyon csúszik a talpa (a külső fele, tehát ahol a talajjal érintkezik). Először ott is akartam hagyni emiatt a boltban, de azt mondta az eladó, hogy nyugodtan vegyem meg, amint bejáratódik, már nem fog csúszni... Azóta egyszer egy egész napot volt rajtam, illetve most vettem fel megint, de még mindig csúszott a metróban a kövön. Mit csináljak, hogy mihamarább elmúljon ez? Vagy átvertek?:S2012. aug. 24. 11:07
1/5 anonim válasza:
hát szerintem a bejáratás nem azt jelenti, hogy a talpa nem fog csúszni, nem tudom mégis mit gondolt az eladó.
2/5 anonim válasza:
Ha a talpa csúszik azt nem lehet bejáratni az mindig csúszni fog de ha egyszer már túl sokat van rajtad akkor kikopik és az alján lyukas lesz
3/5 A kérdező kommentje:
Tehát átvertek?:(
2012. aug. 24. 12:09
4/5 anonim válasza:
igen, vidd vissza és mondd neki h járassa be ő a k*rva anyját :)
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor ne is hordjam tovább, hogy ne használódjon? Vagy már mindegy?
2012. aug. 24. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!