Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, lányok! (12-18 év...

Fiúk, lányok! (12-18 év közöttiek) Mi a véleményetek a swag stílusról? Vannak itt swaggek? (képek)

2012. aug. 23. 19:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

ez a hipster

[link]

ez meg a swag

[link]

szerintem szembe tűnő különbségek vannak.

2012. aug. 23. 21:27
 12/19 anonim ***** válasza:
Huhhh akkor én inkább hipster vagyok... Ez a swag olyan fekás szerintem. Vagy csak én látom így?? Amúgy egy ismerősöm mesélte nekem, hogy a swag azt jelenti, hogy mi titokban melegek vagyunk (úgy mint előttem még páran írták). Most már végképp nem tudom mit akar jelenteni, de maradjunk akkor az öltözködésnél...
2012. aug. 23. 21:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Gáz ... am 17
2012. aug. 23. 22:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem "Sexy With A Little Bit Gangster" akar lenni a SWAG.
2012. aug. 23. 22:16
 15/19 A kérdező kommentje:

Előttem hozzászóló , igen azt jelenti , mármint azt is.

Ja és de igen. Van olyan , hogy ő swag ő pedig nem. Mivel ez is egy stílus mint a hippi , rocker , emo és ilyenek és abba is vannak a rockerek , emok , hippik.. Van pár ismerősöm akik swagek szóval így öltözködnek és olyan zenét is hallgatnak. Vannak ilyen "net celebek" is tudnék nektek linkelni ilyen embereket de nem szeretném , hogy ebből nekem legyen bajom.

2012. aug. 23. 23:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok "swag", szerintem nem menő ez a stílus.

A secretly we are gay-t meg szerintem valaki simán kitalálta, mert őt is idegesítette már ez a szenny. Nem kell ilyen felesleges dolgokat kitalálni.

14/F

2012. aug. 24. 01:07
 17/19 anonim ***** válasza:
az egészet amerikából vették át és elég nevetséges mikor a tizenéves fehér vagy szétszolizott gyerekek "beöltöznek" így és próbálják játszani a négert
2012. aug. 24. 01:32
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
14/F, a SWAG eredetileg tényleg azt jelentette, hogy secretly we are gay.Az 1960-as években volt egy meleg mozgalom Amerikában.Egyébkként sztem ez a swag "stílus" nagyon gáz.19/L
2012. aug. 25. 00:14
 19/19 anonim ***** válasza:
anyád... ennyit tudok rá mondani :D
2012. aug. 28. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!