Leöntötték a pólómat boroskólával, mire tudom rá fogni?
Figyelt kérdés
Sziasztok !
Tegnap leöntöttek boroskólával, lett egy elég nagy folt... szaga már nincsen, de mire tudom ráfogni? cherry kólára?
Előre is köszönöm :)
2012. aug. 23. 10:47
11/13 anonim válasza:
Engem egyszer leöntöttek buliban vörösborral (egyetemi koleszbuli volt) nem tudom mi volt a borban de nyomtalanul kijött :) szóval van az a rémes bor, ami kijön, mert még a színezék sem jó benne :) gondolom a kólába pont ilyet szoktak tenni. Szóval mielőtt kidobnád próbáld meg kimosni :)
12/13 anonim válasza:
én 14 éves vagyok sört szoktam inni hónaponta, alkalmakkor pezsgő. a sört szükőkkel vesszük, pezsgőt meg ők öntik :D
tesóm 16 évesen boros kólát iszik, ő nem szereti a sört
még sem vagyunk alkoholisták
13/13 A kérdező kommentje:
Nem buliban voltam :) Amugy meg anyám mukor kiakadt, hogy citromos sört vettem 16 évesen -.-
Mondtam neki, hogy olyat is láttam már, hogy az apa adta a 10 éves gyerekének a citromos sört... és az egy rendes család volt pedig...
2012. aug. 24. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!