Leöntötték a pólómat boroskólával, mire tudom rá fogni?
Sziasztok !
Tegnap leöntöttek boroskólával, lett egy elég nagy folt... szaga már nincsen, de mire tudom ráfogni? cherry kólára?
Előre is köszönöm :)
Ja bocsi, félreolvastam.. :D
Reggel van még :P
Simán mondd meg, hogy leöntötték boroskólával. Azt hiszed el hiszi, hogy málnaszörpöt isztok egy buliba? :D
Ha elengednek buliba/elmész egy buliba, akkor szépen vállalj fel egy nyomorult boroskólát, hát nem heroin ez :DDD
Sőt, ha leöntöttek, akkor még csak nem is te ittad o.O
Ömm... nem igazán értem, miért akarsz gerinctelenül a szüleid arcába hazudni.
Mondd meg, hogy leöntöttek boroskólával. Gyanítom a szüleid tisztban vannak azzal, hogy vannak ilyen elvetemült emberek, akik néha megisznak egy VBK-t netán. xD Abból meg nem következik egyenesen, hogy te is iszol. :D Hangsúlyozd, hogy más öntött le, nem te magadat.
Amúgy meg szimplán dobd ki a pólót, mert kb. esélytelen, hogy kijön. :( De előtte azért próbáld meg kimosni. :D Ha elég felnőtt vagy bulizni meg piálni menni, akkor gondolom a mosás sem probléma. :D És ha nincs bizonyíték, hazudnod sem kell.
Ha már mindenképp, akkor talán meggyszörp, ami hasonlít, de hidd el, hogy anyádék sem hülyék és vakok, rájönnek, meg bizonyára az ő idejükben sem szörpöztek esténként a fiatalok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!