Szerintetek az gáz ha egy 14-15 éves srác melegitőbe meg ilyenekbe járkál az utcán?
Figyelt kérdés
Én személy szerint nem szivesen jelennék meg egy ilyen gyerekkel az utcán max ha valami nagyon jó barátom!
15/F
2012. aug. 22. 22:32
1/20 anonim válasza:
Hát tényleg egy kicsit "prolis" de szerintem nem olyan nagy gáz. Lehet hogy egyszerűen ilyen a stílusa.
2/20 A kérdező kommentje:
sztem ez nem stilus csak anyuci öltözteti...:S
2012. aug. 22. 22:38
3/20 anonim válasza:
szerintem gáz,kivéve ha gyorsan leugrik a boltba.Én régebben mikor felkeltem volt hogy pizsamában mentem boltba mivel melletunk volt :D..és kb. 3 percbe telt hogy megvegyek egy tejet vagy akármit.
4/20 anonim válasza:
attól függ mit jelent az, hogy "az utcán". a Bajcsin a Bazilika előtt grasszálni benne gáz, de vidéken mellék utcákban bandázni egyáltalán nem gáz. kényelmes, ez tény. szerintem kor függetlenül van hely, ahol nem gáz (pl. a tescoban vásárolni se gáz benne, vagy kutyátsétáltatni) van, ahol tényleg gáz, pl. buliban, kávézóban, randin.
5/20 anonim válasza:
Hát én azért láttam már sokkalta de igénytelenebb öltözékeket annál hogy valaki melegítőt hord utcán.
6/20 anonim válasza:
Én is a 4-es véleményét osztom. Attól függ, hol.
7/20 A kérdező kommentje:
na jo..ez a gyerek 4 csajjal log akik nem is olyan vészesek sőt....:D IPhone 4e van meg ilyenek és egy átlagos városban nem faluban meg tanyán...:)
2012. aug. 22. 22:50
9/20 A kérdező kommentje:
zöld........
fehér.
2012. aug. 22. 23:01
10/20 anonim válasza:
Most ha azt nézed, egy Nike melegítőért elkérek 25.000Ft-t, csak mert úgy mondod mintha melegítőt csak "csórók" hordhatnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!