MIért nem húz néhány lány szandált sarut vagy papucsot?
Figyelt kérdés
Sziaztok!Sokszor látom az utcán hogy több tizenéves lány nem húz nyáron sem szandált sarut vagy papucsot.Nem tudjátok miért?Nem kötözködni akarok csak kíváncsi vagyok?Nem sül meg benne a lábuk?:D2012. aug. 22. 08:59
21/22 A kérdező kommentje:
A tizenévesekre és a lányokra gondoltam, ezt a kérdésben is említettem!
Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 24. 13:32
22/22 anonim válasza:
Csak egy ok pl. Én férfi létemre sosem járok papucsban, szandálban az útcán, mert undorodom a járdai szennytől. Porzik, fújja a szél, kb fél óra után tiszta pórfelhővé válik a lábam, erre ráizzad még a talpam, aztán olyan mintha sáros lenne a lábam. Nem jó. Jóféle csukák amúgy is szellőznek, nekem nincs egyébként berohadva a lábam. Gombatenyésztő sem vagyok. Nyáron egyedül a gumicsizma ami nem nyerő, bár menőéknél télen sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!