MIért nem húz néhány lány szandált sarut vagy papucsot?
1. Olyan stílusúak a ruháim, hogy egy szandál vagy papucs elrontaná
2. Ha illene is a ruháimhoz, akkor se venném fel, mert ronda a lábfejem
3. A lábujjaim szintén
4. Ráadásul nem rég bevérzett az egyik körmöm alatt az ujjam, és olyan, mintha koszos lenne, ami nyilván nem szép látvány
1. OK
de:
2. Nem sülnék meg csak emiatt, nem a legvékonyabb a lábam, bár formás, de simán húzok fel sortot, nem fogok megsülni, nemhogy hosszúban, de még halásznaciban sem.
3. Szintén.
4. Épp esik le az egyik körmöm, és látszik, h laffog, meg meg alatta van a másik, így lakkozni kezdtem. Most, hogy már alig tartja valami, le is ragasztom, de ez már más téma
Én leginkább ilyen balerinacipőket hordok.
Azon egyszerű oknál fogva, hogy kicsi a lábfejem, keskeny, eleve minden nyüves cipő véresre töri, szóval kb. 5 évente találok egy szandált, ami jó rám, nem gagyi kígyómintás műbőr, kényelmes és még valamennyire tetszik is. :D
A saruk nagyon nem jönnek be, papucsot meg itthonra és strandra veszek csak fel, kényelmetlen, zavar, hogy lötyög a sarkamon, meg minden.
A szandáljaim meg elszakadtak egy kivételével, az meg baromi magas, szóval nem jó mindennapra. :D
És de, ma pl. majd meghaltam cipőben. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!