Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » MIért nem húz néhány lány...

MIért nem húz néhány lány szandált sarut vagy papucsot?

Figyelt kérdés
Sziaztok!Sokszor látom az utcán hogy több tizenéves lány nem húz nyáron sem szandált sarut vagy papucsot.Nem tudjátok miért?Nem kötözködni akarok csak kíváncsi vagyok?Nem sül meg benne a lábuk?:D

2012. aug. 22. 08:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

1. Olyan stílusúak a ruháim, hogy egy szandál vagy papucs elrontaná

2. Ha illene is a ruháimhoz, akkor se venném fel, mert ronda a lábfejem

3. A lábujjaim szintén

4. Ráadásul nem rég bevérzett az egyik körmöm alatt az ujjam, és olyan, mintha koszos lenne, ami nyilván nem szép látvány

2012. aug. 22. 13:17
 12/22 anonim ***** válasza:

1. OK

de:

2. Nem sülnék meg csak emiatt, nem a legvékonyabb a lábam, bár formás, de simán húzok fel sortot, nem fogok megsülni, nemhogy hosszúban, de még halásznaciban sem.

3. Szintén.

4. Épp esik le az egyik körmöm, és látszik, h laffog, meg meg alatta van a másik, így lakkozni kezdtem. Most, hogy már alig tartja valami, le is ragasztom, de ez már más téma

2012. aug. 22. 13:23
 13/22 csokissüti002976 ***** válasza:
Mert tornacipőb*zi vagyok. Márciustól decemberig abban tolom. PONT. :D
2012. aug. 22. 14:06
 14/22 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem menne a ruháimhoz se a saru, se a papucs, plusz alapból nem tetszik, nem létezik, hogy olyan sarut gyártson valaki, ami elnyerné a tetszésemet.
2012. aug. 22. 14:26
 15/22 anonim ***** válasza:
én általában cipőben járok nyáron,de idén már próbáltam/próbálom rászoktatni magam a papucsokra,sarukra mert egyrészt tényleg hülyén néz ki,másrészt nem hazudok rohadt meleg,mivel zoknit is kell húzni hozzá. hogy miért hordok cipőt? nem tudom valamiféle fóbia talán ez,de állandóan félek hogy rátaposnak a lábamra,meg koszos lesz,meg bámulják..szép lábfejem van,pici és vékony,de állandóan hólyagos meg sebes mert minden cipő feltöri stb. szóval érzékeny és rondának tartok egy ilyen "összevert" lábat egy szép papucsban,saruban.
2012. aug. 22. 16:55
 16/22 anonim ***** válasza:

Én leginkább ilyen balerinacipőket hordok.

Azon egyszerű oknál fogva, hogy kicsi a lábfejem, keskeny, eleve minden nyüves cipő véresre töri, szóval kb. 5 évente találok egy szandált, ami jó rám, nem gagyi kígyómintás műbőr, kényelmes és még valamennyire tetszik is. :D

A saruk nagyon nem jönnek be, papucsot meg itthonra és strandra veszek csak fel, kényelmetlen, zavar, hogy lötyög a sarkamon, meg minden.

A szandáljaim meg elszakadtak egy kivételével, az meg baromi magas, szóval nem jó mindennapra. :D

És de, ma pl. majd meghaltam cipőben. :(

2012. aug. 22. 19:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Mert nem mindenkinek olyan a stílusa:D Én is inkább deszkás cipő meg tornacipős vagyok:D
2012. aug. 23. 11:31
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Én is ilyen vagyok és elmondom neked a szanda és a sru nagyon ronda nekm van papucsom azt néha felhúzom de a deszkás vagy a sprot cipő sokkal jobb kényelmesebb és szebb :) Hogy ha olyan fiús lány vagy hogy ezt megértsd ami képtelenség mert nem olan vagy nyílván akkor soha nem fogod megérteni :)
2012. aug. 23. 12:50
 19/22 anonim ***** válasza:
Előző ezt most kinek írtad?Nekem vagy a kérdezőnek? Sztem a kérdező nem fiús lány, hanem fiú
2012. aug. 23. 14:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha nem csak a tizenévesekre gondolsz, akkor talán azért mert mondjuk dolgozni jár és a meóba nem lehet akármibe menni, ezzel én is így voltam.
2012. aug. 24. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!