Mi a jó abban, hogy minden második emberen converse cipő van, elég drága és könnyen tökremegy? Converse-t csak a márka miatt hordanak az embrek? Szebbnél szebb cipők vannak, amik olcsóbbak és még strapabíróbbak is..
Mert illik hozzám..mert kényelmes..mert mindenhez feltudom venni..mert imádom (táskám is Converse.tollatartóm is):D
2009. júl. 24. 01:06
14/21 anonim válasza:
illik hozzám, mindenhez passzol, kényelmes, ezerféle minta és szín van , válogathatok közülük kedvemre, sokáig bírja, NEM megy könnyen tönkre(!)
2009. júl. 24. 23:57
15/21 anonim válasza:
Én nagyon régóta akartam venni ilyen cipőt...
Végülis vettem is... Pestről rendeltem, mert nem akartam olyat venni ami mindenkinek van (vidéki vagyok, Kaposvár), de amikor megjött utána egy héttel mentünk osztálykirándulásra Angliába, és ott nagyon sok ilyen láttam kicsit zavaró is volt, de engem nem érdekel, hogy kinek milyen van... az a lényeg h. nekem tetszik...
Amúgy nem tartozok semmilyen stilushoz...
15/F
2009. júl. 25. 16:36
16/21 anonim válasza:
Jól néz ki, mostanában vagy lehet h régebben is nem toom fölkapott lett amerikában meg kényelmes és jó ránézni a lábamra h az enyéém :D
12/L
2009. júl. 25. 20:53
17/21 anonim válasza:
Én nem szeretem a converse cipőket, túl széles hozzájuk a lábam. Azért tetszik, de semmi különös nincsen bennük, ugyanolyanok, mint az összes többi cipő. Egyébként mindig Kurt Cobain jut róluk az eszembe :D
2009. júl. 27. 01:23
18/21 anonim válasza:
Jah, és 15/l..
2009. júl. 27. 01:23
19/21 anonim válasza:
strapabíró pedig a barátnőnek mér legalább 2 éve megvan am. kicsit kezd kimenni a divatból olyan uncsi már...
ha nem tud a converse új formációt a piacra dobni..
2009. júl. 28. 14:34
20/21 anonim válasza:
szerintem eszméletlen proletár cipő, ennyi pénzért semmi extrát nem tud felmutatni, vászon a felső része, kínai tornacipő az alsó része. Valami értelmesebb márkát választanátok az jobb lenne. Bőr felső rész minimum, valami kis elegancia vagy igényesség bele, a talp meg vagy légtalp, vagy valami kényelmes, nem csak egy darab gumi. a színek egyszerűen borzasztóak, és van akinek ez tetszik. igénytelen, ocsmány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!