Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szerettek a converse...

Mit szerettek a converse tornacipőkben?

Figyelt kérdés

Mi a jó abban, hogy minden második emberen converse cipő van, elég drága és könnyen tökremegy? Converse-t csak a márka miatt hordanak az embrek? Szebbnél szebb cipők vannak, amik olcsóbbak és még strapabíróbbak is..

Kort és nemet is írjatok, légyszi

2009. júl. 23. 16:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%
Kenyelmes, szerintem igen is strapabiro, nekem bvan amelyik 2 evet tartott (es meg mindig hordhato), es megy a stilusomhoz. en szemely szerint ezert hordom :)
2009. júl. 23. 16:45
 2/21 anonim ***** válasza:
80%

Én még akkor vettem először egy pirosat, amikor még senkinek sem volt. néztek is hülyén páran, hogy miért hordok tornacipőt. aztán 2 éve vettem egy fehéret, de azóta boldog-boldogtalan ilyet vesz, úgyhogy már nem is hordom őket olyan szívesen, meg amúgy is kezdek belőle kinőni, mivel már nem vagyok tini.

23/L

2009. júl. 23. 16:57
 3/21 anonim ***** válasza:
80%

Sajnos minden tini ilyet hord, így kezd elunalmasodni. Addig volt jó, amíg tényleg csak az elvontabb emberek hordták. Ráadásul olyan ronda Converse-eket gyártanak,hogy hányinger, mert a discosok is rákaptak. De az tény,hogy tartós, a barátomé 3 évig bírta, és még meg lehetne csináltatni. Nekem speckó nem kényelmes a tornacipő mert vékony a talpa. Inkább natúr sportcipő.

21/L

2009. júl. 23. 17:23
 4/21 anonim ***** válasza:
52%
Én nem csak a stílusom miatt nem szeretem. Tesire, és tornára is Lacoste-t hordok. Igaz ez is baromi drága, de ez tényleg tartós. Most van már három éve, hogy megvan mind a kettő. Nem kímélem őket, és meg is szerettem őket. Leválthatnám, de converset elvből nem veszek. Rockeren, emon, semmi stílusún, mindenkin ilyen van. És ráadásul nekem nem is kényelmes a vászoncipő. És szintén elvből egy tornacsukára nem kérek pénzt a szüleimtől. És amúgy is ha már költeni akarsz egy később büdösödő, izzadt cipőre XD akkor miért nem egy szebbet veszel, és olyat amivel nem minden sarkon futsz össze?
2009. júl. 23. 17:25
 5/21 anonim ***** válasza:
33%

Hát, az első conversem bírta vagy egy évig, a mostani pedig már másfél éves, szóval az, hogy nem strapabíró, nem teljesen igaz. Nekem nagyon tetszenek a mintás cipőik (az egyszínűek nem kifejezetten). Sima farmerhez szoktam hordani, és ahhoz pont jó. Ja, és sem rocker, sem alter, sem diszkós nem vagyok :)

18/L

2009. júl. 23. 18:01
 6/21 anonim ***** válasza:
46%
szóval úgy igazából a semmilyen kategória...
2009. júl. 23. 18:14
 7/21 anonim ***** válasza:
80%

Volt már egyáltalán Converse-ed? "könnyen tönkremegy". Hatodikos koromban (sőt, a hatodik osztály előtti nyáron vettem), most vagyok 11.-es, és még mindig teljesen hordható, pedig azért nem vitrinben őriztem. Nekem teljesen megérte, mert a kínai tornacipők talpa nálam két hét alatt eltörik, szottyos lesz az egész, márpedig ha belegondolsz, hogy ennyi idő alatt hányat kellett volna vennem, jóval a Converse ára feletti összeg jönne ki. Az meg hidegen hagy, hogy minden majom Converse-t hord, ilyet még senkin nem láttam, amilyen nekem van, különben is, nem tegnap vettem, akkor még körülbelül minden 20. emberen volt csak ilyen cipő.

17/L

2009. júl. 23. 18:40
 8/21 anonim ***** válasza:
92%
bár drága de nagyon kényelmes és szinte mindenhez fel lehet venni és nem megy hamar tönkre....
2009. júl. 23. 19:04
 9/21 A kérdező kommentje:

nem, nem volt még conversem

egyik ismerősömnek 2 hét után elkezdett szakadni, amikor semmit sem csinált vele. csak járkált. ez alapján mondtam a könnyen tönkremegy-et

2009. júl. 23. 19:25
 10/21 anonim ***** válasza:
Kedves 18:14-es! És te milyen kategóriába tartozol? Tudod, én nem szeretem ezeket a besorolásokat... Azért lesz vki pl. rocker, mert úgy öltözködik...hát hogyne. Igen, igazad van, semmilyen kategóriába nem tartozom, de sztem ez nem szégyen...sőt, mindinkább jó, hiszem az érdeklődési köröm széles, és többféle zenét, stílust kedvelek, hallgatok.
2009. júl. 23. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!