Váltsak ilyen stílusra? Nektek tetszenek az ilyen ruhák? Hol lehetne kapni?
sziasztok..én is tök átlagos vagyok, unom a stílusom sőt igazából nincs is stílusom. Nagy japán pop és koreai pop rajongó vagyok, és nagyon tetszenek azok a stílusú ruhák amiket hordanak. Nektek tetszenek? Hol lehetne hasonló ruhákat kapni? Nekem nagyon tetszenek ezek a 'színes ruhák'. :) 16L vagyok, szőkésbarna hajú és kék szemű
suliba elmennek? kérlek ne írjatok new yorkert, h&met ahol egy db felső 5 ezer ft vagy 10 ezer ez nagyon sok.:( Sajnos anyagilag nem állunk úgy
H&M-ben egész nyáron lehetett kapni ilyen színes felsőket, trikókat 1300-ért, biztos voltak helyi akciók is. Nem kell megijedni egy-egy bolttól, mert egy, mindenhol vannak hihetetlen leárazások, kettő, mindenhol meg lehet találni az olcsóbb termékeket. Én a H&M-ben vettem még hónapokkal ezelőtt egy sötétkék csőnadrágot 2500-ért, és alig tudtam elhinni, hogy igaz =)
Ugyanígy vannak dögivel olcsó cuccok a New Yorkerben is, a Tally Weijlben (múltkor hétszázért láttam egy ujjatlant, meg amúgy is egy csomó színes cuccuk van), a Takkoban, a C&A-ban, Terranovában, Kenveloban, a Reserved-ben szinte mindegyik alsó középkategóriás üzletben, csak keresgélni kell =)
Amúgy a turkálót én is ajánlom, szerintem egyáltalán nem rossz dolog, én ismerek olyan dúsgazdag csajt, aki a ruhatára egy részét innen szerzi be, igazi kincsekre lelhet az ember fillérekért. Szóval hajrá, fedezd fel a saját kedvenc helyeidet =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!