Csajok, ti milyen zoknikat használtok?
Figyelt kérdés
Kort írjatok majd légyszi. Szín, fajta, sima, térd vagy titokzokni illetve hány pár zoknitok van? Ezekre vagyok kíváncsi.2012. aug. 19. 14:53
11/19 anonim válasza:
Ú előző vagyok, van 1 fiók zoknim, nem számolom! xD
12/19 anonim válasza:
Sima fekete zoknikat hordok leggyakrabban, abból van vagy 10 pár. Meg 1-2 pár titokzokni. Térdzoknikat télen szeretem hordani, abból is van 3-4 pár, csíkos. És van ilyen combig érő csíkosom is 2pár. Azt hidegebb időkben (na nem fagyban) miniszoknyával hordom.
26L
13/19 anonim válasza:
Titokzokni, ebből feketét. Egyébként, amikor hidegebb van. akkor vastag rendes zokni, valami vidám mintával.
14/19 anonim válasza:
Lehet beteg dolog de gyűjtöm a zoknikat...:D Imádom őket van térd, boka, mintás, egyszínű, plüss, pamut, ilyen olyan...:D mindet imádom :D :D A kedvencem a pihe-puha szőrmés féle jó meleg zokni :D nem tudom tudjátok e hogy milyenre gondolok...:D De persze ezek télen ha futni megyek bokazokni és lényegtelen hogy milyen ha meg táncolok akkor próbán fekete zokni fellépésen egész harisnyák kellenek.
15/19 anonim válasza:
Van mindhárom fazon, színben fekete és fehér (nadrágól és cipőtől függ, melyiket veszem fel), ezek pamutok, illetve harisnyazokni térd és boka, testszínű, és fekete, van, amelyik hímzett. Fogalmam nincs, hány darabom van, nem túl sok.
16/l
16/19 A kérdező kommentje:
hehe de menő, hogy 15-en írtak a kérdésemre. Még ennyien sose válaszoltak egy kérdésemre sem. Köszi mindenkinek! :))
2012. aug. 19. 18:04
17/19 anonim válasza:
Bokazoknit általában, télen szoktam normál zoknit húzni. És hát minden féle színű van, fekete, fehér de a legtöbb ilyen vidám színes, pöttyös vagy csíkos :D kb. 30 pár :D
18/19 anonim válasza:
hát...én a házban még nyáron is szoktam zoknit hordani, idegesít ha nincs rajtam. minden fajta van nekem is plüss, titokzokni rendes, térd térd-plüss állatmintás, harangmintás, pöttyös csíkos és még sorolhatnám...van vagy 40-50 pár biztosan :) 13/L
19/19 anonim válasza:
Imádom a zoknikat. Nyáron legfőbb titokzokni, de ha hidegebb van mindig combzoknit hordok. A lábszármelegítők a kedvenceim. Mindből van vagy 20 páram. A harisnyákat is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!