Louis Vuitton utánzat táska pénztárcával?
Minek akatsz venni utanzatot
Mar bocsi de sztem gaz akkor mar vegyel
Valami olcsobbat de eredetit :)
Csak egy tanacs
Vatera tele van velük.
De egyetértek az előttem szólóval, elég gáz, hogy mostanság minden 2. tinicsajon vuttyon táskát látni, pedig egértelmű, hogy csak utánzat. Inkább vegyél valami igényes táskát valamelyik táskaboltban, ha nem engedheted meg magadnak az eredeti Louis Vuitton táskát (ami egyáltalán nem szégyen, nagyon kevés fiatal lánynak van erre pénze)
"...,hogy ha valaki igazit vesz sem tűnik ki"
Ez a gáz. Munkahelyemen a múltkor szóba kerültek a márkás ruhák. Sok emberen vannak a nagyobb gyártók hamis termékei. És akkor említettem, hogy nem vennék fel hamis ruhát, mert inkább kevésbé neves gyártó, de eredeti terméke, de a hamisítványokat hanyagoljuk és ez parfümre is vonatkozik. És akkor nevettek egyet, hogy Te is felveszed a hamisat, a múltkor Armani napszemüveg és pulóver, illetve Diesel farmer és cipő volt rajtad. Mondom, de az eredeti volt. Azt mondja a srác: tudod kinek meséld ezt be.
Végül is rájuk hagytam, nem tartozok és senkinek sem beszámolóval, nem bizonygatom senkinek sem, hogy eredetiek.
nem olyan az utánzat. más a varrása,a kikészítése, a logo rajta és még a zipp- zárja is. Avatatlan szemek is észreveszik. De az a legfeltűnőbb,hogy ha van rajtad egy gagyi táska amit eredetiként akarsz előadni,és van rajtad egy noname leggings meg egy h&m es tunika...
Nem bántásból írom, de tényleg gondold át. Ma már tényleg gáz ilyennel mászkálni.
Ha pedig nagyon ragaszkodsz hozzá,akkor vaterán vagy teszveszen biztosan találsz ilyen replikákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!