Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy nő meglát egy ilyen...

Ha egy nő meglát egy ilyen cipőt egy 17 éves fiún, mit gondol róla?

Figyelt kérdés

[link]

Iskolában is ebben szoktam járni.

17F

2012. aug. 16. 22:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Egy évvel fiatalabb vagyok nálad, szóval nem mint nő, hanem mint lány válaszolok, és halkan megjegyzem, hogy a korombeliekkel szemben pont olyan előítéletes vagy, mint a válaszadók a cipővel szemben, no de nem akarok kötekedni. Nem mindenki ilyen. Ha mellette normálisan van felöltözve, akkor azt gondolnám, hogy: "Jééé, nem birka, talán önálló gondolatai is vannak, nem csak az öltözködése tér el az átlagtól, és olyan csoda is lehet, hogy viselkedni is tud!".

Gondolom jól le leszek pontozva, de hát, így jártam.

2012. aug. 17. 01:18
 32/35 anonim ***** válasza:
Speciel ennek a ciponek nagyon gagyi kinézete van. Ha már ilyen stílust szeretsz, legalább ne kínai szarokat nézegess!
2012. aug. 17. 06:29
 33/35 anonim ***** válasza:
Minek írsz ki kérdést, ha csak két vélemény van (a Tied és a helytelen)?
2012. aug. 17. 10:57
 34/35 anonim ***** válasza:
Fájna, ha azzal sebbbe rúgna.
2012. aug. 17. 13:04
 35/35 anonim ***** válasza:
17 évesen ne azzal foglalkozz, hogy egy nő mit szólna hozzá. Fiatal vagy te még egy nőhőz. Farmernadrághoz egyébként ez a cipő nem való.
2012. aug. 17. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!