Ha egy nő meglát egy ilyen cipőt egy 17 éves fiún, mit gondol róla?
14-18 éves lányoknak minden cucc gáz ami nem 100 ezer felett kezdődik..
Nem a lányoknak akarok ezzel bevágodni.
bäszodjál már meg mi a fäsznak általánosítasz?
Ettől ki borulok de komolyan!!
Amúgy meg..bocs de én eléggé cigányellenes vagyok és hát nekem erről a cigány jut eszembe..bocs..
"Gondoltam, ha SP vagy JB villantana vele már midjárt menő lenne.."
most nem azért, de a kiscsaj aki válaszolt az csak 1 évvel fiatalabb nálad.
ha már előre eldöntötted h negatív véleményt nem fogadsz el, akk mi a f@szomért írod ki a kérdést? azt vártad h minden csaj hanyatt vágja magát h "hmmm.ez igen.ez nagyonjó"
kérlek olvasd el a fenti részt amit írtam..
"nem a nöknek akarok vele villantani!"
csak érdekel a véleményük.
Ez egy két külön dolog.
Amit te negatív véleménynek nevezel az inkább előítélet felesleges beidegződések.
pl:. ilyen cípő=roma ilyenektől mászok falra.
Minek kéred ki mások véleményét, hogy ha nem olyat válaszolnak amit elvársz, akkor szidod őket?
Nekem aztán nem jön be Justin Bieber se meg a hasonló ebben a korosztályban nagyon menő dolgok, de te pattogj nyugodtan. :D
És ez egyébként sem előítélet, meg rasszizmus, de tényleg a cigányokon szokott ilyen lenni. ennyi
16/L
Azt gondolnám róla, hogy elegáns, kifinomult, és sokkal jobb, mintha a mai nyomorék divatot követné.
17l
'Gondoltam, ha SP vagy JB villantana vele már midjárt menő lenne..'
eleg szanalmas ember lehetsz.. azt mondod hogy erdekel a lanyok velenye is, vagyis inkabb az oveke erdekel, de amint egy lany elmondja a velkemenyet leszolod, es beskatujazod.. es meg a cipod is szar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!