Ti hogy reagáltok ha megláttok egy ilyen lányt egy ilyen fiúval?
2012. aug. 16. 18:54
2/8 anonim válasza:
Azért is kiirtad Szivem..... :D
És jobban esne ha bajort irnál, mert ez nem német népviselet hanem bajor!
Egyébként én is kiirtam ma:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
:D
<3
3/8 anonim válasza:
Hol: fesztiválon, farsangi bálban? Mert ha így akartok iskolába járni, akkor sok kritika fog érni titeket. Mindennek megvan a helye ...
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, de úgyis-úgyis felhúzzuk, csak kíváncsi vagyok a véleményekre azért :))
Amúgy amit te írtál Drágám, abban nem volt benne az én ruhám csak a tied, és így teljes a kérdés :)
2012. aug. 16. 19:02
5/8 A kérdező kommentje:
3-as: Nem csak simán így néha-néha. :)
2012. aug. 16. 19:03
6/8 anonim válasza:
Ti fészbúkon is ezt csináljátok? Örülök, hogy nem ismerlek titeket :D
Egyébként szerintem jópofa, tuti azt hinném, valami kis fogadás vagy valami.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon erőltetett, mi sem járunk magyar népviseletben, vagy pl. én személy szerint alföldiben, mert Kecskeméten lakom. Főleg nem csak úgy randomban, amikor a kedvünk tartja. Nekem ez eléggé feltűnési viszketegség szagú. Mondjuk 15 évesektől nem is vár mást az ember. Ha meglátnálak titeket, max. rátok néznék és ennyi, de lehet hogy még azt sem.
8/8 anonim válasza:
A pasid már kérdezte, hogy mit szólnánk, less át a topicba. Én mindenesetre megszólalnék jódlizva: jóóóhóhóhhóó napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!