Lányok ti erre hogy reagáltok?
nem tök mindegy, kin milyen cipő van???????
Amúgy, a kérdésre a válasz: sehogy.
hát én jól meglepődnék, ha olyan cipője lenne a srácnak, mint nekem, mert elég egyértelműen csajos cipőim vannak, nem hordok bumszli sportcipőket. xD xD xD
De gondolom ha most lennék tinilány, akkor meg se lepődnék, a legtöbb tizenéves fiatalról azt se tudom megmondani, hogy fiú vagy lány, nemhogy a cipőjét. xD Valószínűleg nem érdekelne, de próbálnám nem egyszerre hordani, ha együtt megyünk valahova, mert az egyencuccok egy párocskánál is iszonyat cikik. :D Azt leszámítva no para.
A barátomnak ugyanolyan bakancsa van, mint nekem. Nekünk nem ciki, nem csinálunk belőle ügyet, de az se volt a cél, hogy párnak öltözzünk. Persze a rocker/metál/punk szubkultúra 90%-a minimum bakancsot hord, ott meg hiába a sok márka, meg eltérő szín, azért mégiscsak egyformák majdnem.
Most ezért biztos lepontoztok, hogy ez mennyire igénytelen, nőietlen és nem trendi, de ez van. =) Bár így belegondolva, a tornacipők bosszantóan divatosak lettek, és azt is hordja mindkét nem.
Sehogy, teljesen természetes.
Anyukámnak, a nevelőapámnak és az öcsémnek egyforma Reebok cipője van :)
Converset is kortól és nemtől függetlenül hordja mindenki.
Az unisex meg azért unisex, mert fiú és lány is hordhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!