Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti erre hogy reagáltok?

Lányok ti erre hogy reagáltok?

Figyelt kérdés
lehet h hülye kérdés de hogy reagáltok ha egy srácon (akivel sokszor találkoztok) ugyanolyan cipője van mint nektek? uniszex cipőről van szó. szóval értitek, rossz e hogy ugyanazt látod a srácon mint ami rajtad van?
2011. nov. 14. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:

nem tök mindegy, kin milyen cipő van???????

Amúgy, a kérdésre a válasz: sehogy.

2011. nov. 14. 23:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

hát én jól meglepődnék, ha olyan cipője lenne a srácnak, mint nekem, mert elég egyértelműen csajos cipőim vannak, nem hordok bumszli sportcipőket. xD xD xD

De gondolom ha most lennék tinilány, akkor meg se lepődnék, a legtöbb tizenéves fiatalról azt se tudom megmondani, hogy fiú vagy lány, nemhogy a cipőjét. xD Valószínűleg nem érdekelne, de próbálnám nem egyszerre hordani, ha együtt megyünk valahova, mert az egyencuccok egy párocskánál is iszonyat cikik. :D Azt leszámítva no para.

2011. nov. 15. 00:05
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

A barátomnak ugyanolyan bakancsa van, mint nekem. Nekünk nem ciki, nem csinálunk belőle ügyet, de az se volt a cél, hogy párnak öltözzünk. Persze a rocker/metál/punk szubkultúra 90%-a minimum bakancsot hord, ott meg hiába a sok márka, meg eltérő szín, azért mégiscsak egyformák majdnem.

Most ezért biztos lepontoztok, hogy ez mennyire igénytelen, nőietlen és nem trendi, de ez van. =) Bár így belegondolva, a tornacipők bosszantóan divatosak lettek, és azt is hordja mindkét nem.

2011. nov. 15. 00:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ff vagyok de már 10-en évesen 44-45 volt a méretem :O úgy hogy ilyen skacoknál sztem ez az uniszex dolog kizárva mivel amúgy is nehezen kapok abba a méretbe és olyankor majd eldurran az agyam mert kisebbe meg van és tök zsír! :@ és manapság azt az időszakot éljük hogy tényleg senki se csodálkozzon azon hogy Úúú! azt qrva milyen cipőbe van stb, mert tényleg ott van az hogy ez most fiú? vagy lány lenne?
2011. nov. 15. 06:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Sehogy, teljesen természetes.

Anyukámnak, a nevelőapámnak és az öcsémnek egyforma Reebok cipője van :)

Converset is kortól és nemtől függetlenül hordja mindenki.

Az unisex meg azért unisex, mert fiú és lány is hordhatja.

2011. nov. 15. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!