Tényleg ennyire drága boltnak számít a H&M?
A Zara sokkal drágább, mint a H&M. A H&M olyan árban van, mint a Bershka vagy a Pull and Bear például. A New Yorker és Takkoo olcsóbb, de a minőség is gyengébb.
Ezeknél olcsóbb? Cosmos.
Olcsóbb? Hát még a kínai.
A felsorolt márkák olcsónak számítanának nagyon, csak a magyar pénztárca még kicsit kevés ahhoz, hogy mindenki megengedhesse magának. Kicsit nyugatabbra ezek a márkák legolcsóbbak... Arról nem is beszélve, hogy ezek a márkák általában nem a legjobb minőséget kínálják, tehát így pláne drága, ha nem is tud mennyiséget vásárolni az ember. Eladják a vacak tömegárut jó drágán.
Akkor már inkább a turkáló. Ott mennyiséget kap az ember olcsón. Egy new yorker-es vagy pimkie, stb. farmer árából kapok két-három öltözetnyi ruhát, ugyanabban a minőségben.
Múltkor végig jártam az említett boltokat és szerintem mind drága. Egy-egy nadrágért 8-10 ezer Ft? Felsőért 4-5-6 ezrek? De még a C&A is.
Nem vagyok sóher, de nincs túl sok pénzem, viszont szeretek jól öltözni.
Cosmos pl egy szinten van kínával, bár ha tehetem jobb cuccokat veszek pl Kenvelo, meg régen nagyon szerettem a Jeans Club-os cuccokat, csak az sajna csődbe ment.
Kínai cuccok sokat fejlődtek minőségben viszont árban lassan közelítik a butikokat.
Számomra marad az, hogy nézem az akciókat....
Hagyjátok már a kínait... Amikor ugyanolyan rossz minőségű, mint a New Yorkeres, utóbbiban akciósan 2990 forintért veszek magamnak mindig nadrágokat, de legutóbb nem találtam, így gondoltam: na, majd a kínai, végül úgy jöttem ki onnan, hogy 5000 forintért már bárhol veszek nadrágot. Sajnos már nem olcsó a kínai, pedig régen vásároltam ott, és ahhoz képest egyáltalán nem néznek ki jól a cuccok, és nem is tartósak.
A H&M szerintem nem drága, egy felsőért 1290 forint (a basic darabok egész évben ennyibe kerülnek) szerintem nem számít soknak, mondom ezt úgy, hogy abszolút nem dúskálunk a pénzben. A minőségével nem mindig vagyok megelégedve, de kezdem megszokni, hogy már csak kevés helyen van tartós ruha. De szerintem ez tök emberfüggő, én a Pimkie-t sem tartom drágának, bár tény, hogy én addig keresgélek, amíg nem találok valami olcsó/akciós, de imádnivaló ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!