Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudom, hogy korai. De milyen...

Tudom, hogy korai. De milyen csizma kellene?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és tavaly csizmaszezonba mikor elkezdtem cipőt vadászni nem találtam. Ha magasszárút néztem akkor rendszerint iszonyatosan elállt a lábszáramtól, nagyonmagassarkú csizmát nem szerettem volna és nem is találtam télre cipőt. Úgyhogy most időben elkezdem figyelni a cipőboltok kirakatát. De elmondanátok,hogy egy 15 éves lánynak milyen csizmát kellene hordania? :D köszönöm

2012. aug. 15. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyat ami max 5 cm-es sarkú, és illik a stílusodhoz.
2012. aug. 15. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez egyszerűbb, szimplább, lapos talpú, és könnyű párosítani. Szóval alapdarab (Zara)

[link]

Ennek van párcentis sarka, ami vastagabb. Meg bejönnek a fűzős cipők. (P&B)

[link]

2012. aug. 16. 00:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem 15 évesen még mindenképpen valami lapos, sportos csizma fog kelleni, ami meleg és recés talpú (vagy kell, hogy legyen egy ilyen csizmád is). Gondolj bele, amikor mentek hógolyózni, szánkózni, milyen kínos lesz, hogy nem tudsz felmenni a dombra a sima talpú magas sarkúban vagy futás közben folyton elesel... Én 14 évesen nagyon rájátszottam arra, hogy nőies legyek, és egy 6 centis sarkú csizmával indítottam a telet, aminek a talpa csúszott még a suli padlóján is, szóval amikor órák után volt hógolyózás, stb., én mindig hazasunnyogtam (szó szerint, mert a hóban alig lehetett járni benne), kimaradtam az összes szórakozásból.
2012. aug. 16. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

én ilyesmit szeretnék beszerezni, hosszú szárú így a lábszárat is melegíti és lapos talpú, amiben tudok mozogni a hóban is

van magassarkú csizmám is, de ha választani kéne, akkor a lapossal vészelném át inkább a telet :)

2012. aug. 16. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem korai, jó, hogy ennyire előrelátó vagy! Szerintem ez nagyon előnyös: [link]
2012. aug. 17. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!