Azok a molett lányok akiknek vastag a combjuk, térdük, vádlijuk, hol találnak nadrágot ami jól áll rajtuk?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 16:55
1/3 anonim válasza:
Fogalmam sincs.Én személy szerint nagyon vékony vagyok, de én sem találok olyat, ami vádliba jó lenne.Utálom,hogy jóformán csak olyan farmerokat lehet kapni,amik csőszárúak.Ugyanis (sajnos) 78 cm a csípőm, ami csípőben jó, az vádliban szorít,ami jó a vádlimra, az meg csípőmet 3* körbeéri.Úgyhogy azt hiszem ez nem csak a molett lányok problémája lett... ... ...
2/3 anonim válasza:
Első válaszoló neked mennyi cm a vádlid? Mérd ott ahol a legvastagabb :)
Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak, a csipőm 90 cm, a combom ahol a legvastagabb 55 cm :D a térdem 37, a vádlim pedig 33 cm :D és simán találok, akár hol nadrágot :D és anyukám ő molett alkat, de ő is talál magára. Létezik, ha máshol nem akkor XXL boltokban :)
3/3 anonim válasza:
Első vagyok, most mértem:
csípő 77 cm
comb legvastagabb résznél:45 cm
vádli legvastagabb résznél: 32 cm
(hozzáteszem 2 gyerekem van, és gyerekosztályon veszem a legtöbb ruhámat! Szánalom... ... ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!