Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan "találnak rá" az...

Hogyan "találnak rá" az emberek az újonnan induló blogokra?

Figyelt kérdés

Egy ilyen fashion-beauty-lifestyle blogot szeretnék indítani, részben YouTube-on, részben pedig a Blogger segítségével. Ez eddig oké, egy kattintás a regisztráció, de hogyan lehet népszerűsíteni? Esetleg Tumblr.-re is kellene felület? És egy utolsó kérdés: nem "égő" ez barátok előtt?:D

(Nem ilyen Plastic Tinkerbell stílusúra gondoltam, hanem ami emberi, átlagos magyar tini pénztárcához van szabva és nem olyan cukros, New Yorker divatos.)

U.i.: Esetleg közösen legyen egy barátnőmmel?:)

Köszönöm előre is!

14L

2012. júl. 23. 23:05
 1/10 anonim ***** válasza:

úgy, hogy hirdetik magukat más blogokhoz való hozzászólásoknál

szerintem csinálj mellette tumblr-t, formspringet és facebook oldalt is

szerintem nem égő barátnők előtt..

az se rossz, ha közös, mert akkor ha egyikőtök nem ér rá, akkor másik tud posztolni, meg több poszt lesz

2012. júl. 23. 23:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Én böngészni szoktam a Nagy bloggerek listáját az adatlapjukon és ott van minden blog, amit követnek. Sok jót találtam már így.

Igen, barátnőddel fogj össze, attól színesebb lesz, megegyezhettek h Te pl sminkről írsz, ő ruhákról...

2012. júl. 23. 23:22
 3/10 A kérdező kommentje:
És kik a Nagy bloggerek?:D
2012. júl. 23. 23:26
 4/10 A kérdező kommentje:

És a tervünk a következő:

Tök más a stílusunk és így szeretnénk együtt csinálni valamit. A barátnőm nagyon csajos, minden tip-top, high street üzletes, én meg sokat turizok, varrogatok, alakítok. Szóval ötvöznénk a kettőt és ebből lenne valami:)

2012. júl. 23. 23:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó is kisülhet ebből a közösködésből, majd címet írj :)

Kommentelj ismertebb blogoknál, ne feltűnően hirdess, de lehessen a nevedhez kapcsolni a linkedet, esetleg kérd meg, hogy írhass egy vendégbejegyzést, ha sikerül valami nagyon jót összehozni, talán kedvet kapnak többen a blogodhoz :)

És kitartás, kitartás, kitartás, ne várd rögtön emberek százait, de a munka meghozza a gyümölcsét :)

2012. júl. 24. 01:19
 6/10 A kérdező kommentje:

Kszi szépen!

Esetleg tudtok ajánlani nagyobb blogokat?? Style&Dirt csapat esetleg?

2012. júl. 24. 01:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Crystal Makeup Studio

Livin' Pretty

Púderfelhő

2012. júl. 24. 02:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Akinek a blogját szeretem és gyakran megnézem: barbyesword.

Egyébként szerintem nagyon jó ötlet, hogy a barátnőddel közösen csinálnátok. Így lennének igazi belevaló, csajszis posztok, de lennének ilyen "csináld magad" jellegű posztok is. Telitalálat.

Szerintem csinálj facebookon is oldalt neki, ott sok fiatal látná. :D

Nekem lenne kérdésem kicsit más témában, de nem szeretném itt lefolytatni a levelezést, kérlek írj privit! :)

2012. júl. 24. 09:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyébként 17/L vagyok.
2012. júl. 24. 09:06
 10/10 anonim ***** válasza:
2012. júl. 27. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!