Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel ezek mellé?

Mit vegyek fel ezek mellé?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Randira készülök és nem tudom, hogy milyen táskát, cipőt, kiegészítőt és sminket csináljak a felső és farmer mellé. Akik értenek hozzá tudnának segíteni? Egy szórakozóhelyre fogunk menni, a magassarkút bírja a lábam, de azt sem tudom, hogy abból milyen fajta lenne jó(nyitott, zárt, stb...). Ezt a felsőt szeretném felvenni, mert eddig szerencsét hozott és a nadrág is olyasmi, mint a képen van.

[link]

Aki tud esetleg képet is linkelhet.

Légyszi értelmes válaszokat, előre is köszönöm!

2012. aug. 14. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Az a felső nem szerencsét hoz hanem kidobja a melleidet, ami azt jelenti hogy mindegy mit veszel fel mert más senkit nem fog érdekelni.

Bocs, de ez az igazság, egy randira én nem mennék ilyenben, túl magamutogató, kb azt sugallja a pasinak hogy "hééé mikor dugsz már meg".

Persze egyébként nem tudom milyen a stílusod, vagy mi a célod. Én szoknyát vennék fel, szép harisnyával, valami normálisabb felsővel. Nem túl magassarkú zárt cipővel.

2012. aug. 14. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Eza felső ezzel a gatyával elég ízléstelen. Ennyire tapadós nacihoz nem illik egy rövid fazonú, feszes top. Vegyél hozzá valami lágy esésű, hosszított fazonú tunikaszerű felsőt, és akkor oké.
2012. aug. 14. 13:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Több éve ismerjül egymást, tudja milyen a stílusom, valószínűleg Ő nem ezt fogja levonni belőle. Szoknyát nem hordok/nem veszek fel. Nem az volt kérdés, hogy te mit vennél fel a helyemben, hanem, hogy mi illik emellé, azért kösz a választ!
2012. aug. 14. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem emellé egy balettcipő jó lenne, mert magassarkú már sok lenne yg ilyen kivágott feszülős felső mellé de te tudod....smink, szerintem simán húzd ki szemhélytussal vékonyan :)
2012. aug. 14. 14:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor marad a balerina.
2012. aug. 14. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!