Mit vegyek fel ezek mellé?
Sziasztok! Randira készülök és nem tudom, hogy milyen táskát, cipőt, kiegészítőt és sminket csináljak a felső és farmer mellé. Akik értenek hozzá tudnának segíteni? Egy szórakozóhelyre fogunk menni, a magassarkút bírja a lábam, de azt sem tudom, hogy abból milyen fajta lenne jó(nyitott, zárt, stb...). Ezt a felsőt szeretném felvenni, mert eddig szerencsét hozott és a nadrág is olyasmi, mint a képen van.
Aki tud esetleg képet is linkelhet.
Légyszi értelmes válaszokat, előre is köszönöm!
Az a felső nem szerencsét hoz hanem kidobja a melleidet, ami azt jelenti hogy mindegy mit veszel fel mert más senkit nem fog érdekelni.
Bocs, de ez az igazság, egy randira én nem mennék ilyenben, túl magamutogató, kb azt sugallja a pasinak hogy "hééé mikor dugsz már meg".
Persze egyébként nem tudom milyen a stílusod, vagy mi a célod. Én szoknyát vennék fel, szép harisnyával, valami normálisabb felsővel. Nem túl magassarkú zárt cipővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!