Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel dobjam fel ruhatáram?

Mivel dobjam fel ruhatáram?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk valami gazdagok és nincs egy normális ruhám sem. Minden nadrágom ilyen régi stílusú, egy csőnacim nincs. Ez gáz? Van valami oldal ahol lehet nyerni? Vagy valami cipőt, csizmát, télikabátot?

2012. aug. 13. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
szabd át a nadrágjaidat, csinálj belőlük csőgatyát (türelem kell hozzá, meg egy kis kézügyesség; géppel könnyebb). a beslő felét kell bevarrni, a szártól végig az ülepig. én is így csináltam anno. egyébként nagyon olcsón tudsz beszerezni ruhákat vateráról, turkálókból vagy a iikből (talán ez a legolcsóbb bolt) persze körül kell ott is nézni. aztán kiegészítők úgyszintén. euroshopokban lehet venni 290ért bármit, vagy ismét a kiket tudom megemlíteni, vagy bármelyik üzletet (pl new yorker, h&m stb. is, lehet találni 3-400ftokért is bizsukat). vagy keress valami munkát. nyerőoldalt nem ismerek, remélem ezzel akevéssel is segítettem valamit.
2012. aug. 13. 22:10
 2/6 A kérdező kommentje:
15 évesen milyen munkát?:D
2012. aug. 13. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem csupán pénz kérdése a jólöltözöttség.Mi sem vagyunk gazdagok,ráadásul egyetemista vagyok,más városba és rengeteg a kiadás,nincs is miből ruhákat vegyek,folyton spórolok,néha alig élek.Mégis vannak jó cuccaim,a turkálóknak hála.Az embereknek általában tátva marad a szája ,amikor megtudják,hogy turkálóból öltözök.Szinte nap mint nap kapok dicséretet a ruháimra,pedig utoljára kb májusban vettem egy gatyát üzletben,mégis azóta 20-25 darabbal bővült a ruhatáram minimum.Persze kell érzék is a turkáláshoz meg az öltöködéhez is.Nem panaszkodhatok mert elég sok ruhám van,de 70%-a turkálós.Egyedül fehérneműt veszek boltban,de leggyakrabban néhány fehérnemű árával rengeteg ruhát tudok venni.Még cipőim nagy része is turkálóból van(nyári cipők,szandálok egytől egyig)

Egyébként a gatyaszárat be lehet varratni,vidd el varrónőhöz.

Ja és kiegészítőket is lehet fillérekért venni,az öveim is turkálósak,a sálaim is,ékszereket meg nem olyan sűrűn hordok,csak fülbevalót,de azt mindig olcsón beszerzem,vagy készítek magamnak.

Menj el és turkál,és használd a fantáziád!Majd belejössz, szükség sok mindenre megtanít.:)

2012. aug. 13. 22:35
 4/6 A kérdező kommentje:
De én nem akarok mindig anyáéktól kölcsönkérni.. szerintetek van valami munkalehetőség egy 15 évesnek?
2012. aug. 13. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
asszem szülői beleegyezéssel 14 év felett lehet munkát vállalni, de lehet, csak 16 :S
2012. aug. 13. 23:06
 6/6 anonim ***** válasza:
nézz utána statisztának lehet menni már nem emlékszek hova de interneten udsz nézelődni és igen a legtöbb munka 16éves kortól van de statisztának valahol nincs korhatár. bocsi ebben egyit tudtam segíteni, a többit nem tudom :// :SS
2012. aug. 13. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!