Én vagyok hülye vagy ôka bunkók?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és az osztályomból a "nagymenô" csaj azzal szekál hogy mért nem hordok melltartót (mertugye tesi o. elött látja). Erre én azt mondom mert nincs rá szükségem (amugy tényleg nincs mert alig van mellem de amikor àtlátszik a polo akkor trikot veszek) ráadásul annak a csajnak sincs rá szûksége (suliorvos is ezt mondta). Most akkor én vagyok a hülye mert nem hordok feleslegesen melltartót?2012. aug. 12. 22:26
1/8 anonim válasza:
Semmi közük hozzá, te dolgod, nem másé...
2/8 anonim válasza:
Amúgy az a gáz amikor már van melled de neked "nem tűnik fel" és nem hordasz melltartót.
Amúgy simán hordhatnál toppot. amiben nincsen szivacs. úgy szerintem nem fog piszkálni.
3/8 Filinger Artemisz válasza:
Szia! Te eggyáltalán nem vagy hülye. Nekem nagy a mellem (olyan normálisan nagy a még "szép") és csak toppot hordok. eggyik osztájtársam aki nagyon beképzelt nagyobb melltartót hord mint amit nekem kéne. De nem baj mert ők hülyék mi nem. :)
4/8 anonim válasza:
ne törődj vele. ha elengeded a füled mellett nem fogja mondani. azért cukkol vele mert tudja hogy zavar téged ha felhozza a témát. Tedd ugy ahogy jónak látod, ha akarsz hordj ha nem nem...
5/8 anonim válasza:
Nekem felnőttként sincs mellem, gyerekeknek való topot hordok, tök kényelmesek, sokkal jobb mint a melltartók.
Ne másoknak akarj megfelelni sose. Senkinek nincs köze hozzá hogy te mit veszel fel, vagy épp mit nem.
6/8 anonim válasza:
én 13 évesen kaptam az első kis toppomat...azt szerintem kipróbálhatod(bár nekem már elkezdett nőni a mellem akkor)és csak azért akartam,mert mindenki hordott már ilyet,volt aki normális melltartót és rosszul éreztem magam,hogy mutogatom,mikor tényleg van már egy kicsit...de ha neked nincs akkor nem muszáj:)
7/8 anonim válasza:
hát szerintem mindkettő kijelentés igaz :) én 80%-ban kivágott hátú felsőket/ruhákat hordok (csak nyáron!!!), azokhoz hülyén nézne ki a melltartó... :) te dolgod,hogy most melltartóban vagy anélkül szeretnél lenni,és ugyanez igaz a másik csajra is, ha ő hord melltartót pedig nincs is mit beletennie akkor hord.Neked sem kellene "visszapiszkálnod" (még ha nem is face-to-face) hogy nincs rá szüksége :))
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. aug. 26. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!