Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Eskü mától csak garbót fogok...

Eskü mától csak garbót fogok hordani! Miért ilyen bunkók a pasik? Mért néz kb mind kétlábon járó mellnek?

Figyelt kérdés

Szerencsére nagy mellekkel áldottak meg. Erre ha már kicsit is kimerem rakni, senki nem néz a szemembe, beleesik tövig a melltartómba. Most telt be a pohár, mikor a 25-30 körüli szomszédom kérdezni akart valamit, erre hozzáteszi,hogy milyen szép cicijeim vannak. rohadtul elegem van ebből(és megalázó is). mától csak garbót hordjak tényleg?

16L

2012. máj. 2. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
A kirakat azért van, hogy nézzük:) És mivel te kirakatba rakod a cicidet... Nincs min csodálkozni:P Az már más kérdés, hogy nem feltűnően kell csinálni.
2012. máj. 2. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Hát sajnos ez ilyenkor gyakran előfordul. De hidd el, nem rosszindulatból mondták. Próbáld meg dicséretként felfogni (amúgy az is tulajdonképpen).
2012. máj. 2. 21:32
 3/10 A kérdező kommentje:
elhiszem, csak van amikor megalázó tud lenni :S
2012. máj. 2. 21:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezentúl ne rakd ki és probléma megoldva!
2012. máj. 2. 22:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én viszont az ilyen embereket nem értem.. Egyik osztálytársam is úgy kirakta,hogy már én szégyelltem magam helyette. Aztán csodálkozik ,hogy röhögnek a háta mögött.. O.o

14/L

2012. máj. 3. 10:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy túl mélyen dekoltált felsőt vettél fel? Mert akkor ne csodálkozz... amúgy el kell fogadni.

Ha nem tud kulturáltan végig pásztázni, akkor ne is foglalkozz vele

2012. máj. 3. 11:41
 7/10 A kérdező kommentje:
abszolút diszkrét pólókat hordok, "éppenhogycsak", de mégsem nyakig zárva :)
2012. máj. 3. 13:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én osztálytársam közül van pár lány, akinek épphogy nem látszik ki a bimbója... nekik a kamasz fiúk nem szólogatnak be, nemhogy bácsik :D Szerintem csak pont egy kiéhezett, perverz f*szit fogtál ki :)
2012. máj. 3. 14:06
 9/10 ívy1 ***** válasza:

Azzal kezdted hogy"szerencsére nagy mellekkel áldottak meg".

Ez hozza magával azt hogy jobban megnéznek,esetleg szóbeli véleményt is kapsz. Én is csak azt tudom írni hogy,dicséretnek fogd fel. Esetleg próbálj úgy öltözni hogy más területre is figyeljenek mint pl a lábad,szép harisnyák,nadrágok,szoknyák,cipők.

2012. máj. 4. 10:28
 10/10 anonim ***** válasza:

örülj neki....nekem sose nézik meg a mellem..mert nincs:/:D azért ez se túl jo érzés...........hallgatni h ahhh nézd milyen jó melle van......na rám ilyet nem mondanak:D

23L

2012. máj. 4. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!