Eskü mától csak garbót fogok hordani! Miért ilyen bunkók a pasik? Mért néz kb mind kétlábon járó mellnek?
Szerencsére nagy mellekkel áldottak meg. Erre ha már kicsit is kimerem rakni, senki nem néz a szemembe, beleesik tövig a melltartómba. Most telt be a pohár, mikor a 25-30 körüli szomszédom kérdezni akart valamit, erre hozzáteszi,hogy milyen szép cicijeim vannak. rohadtul elegem van ebből(és megalázó is). mától csak garbót hordjak tényleg?
16L
Én viszont az ilyen embereket nem értem.. Egyik osztálytársam is úgy kirakta,hogy már én szégyelltem magam helyette. Aztán csodálkozik ,hogy röhögnek a háta mögött.. O.o
14/L
Nem lehet, hogy túl mélyen dekoltált felsőt vettél fel? Mert akkor ne csodálkozz... amúgy el kell fogadni.
Ha nem tud kulturáltan végig pásztázni, akkor ne is foglalkozz vele
Azzal kezdted hogy"szerencsére nagy mellekkel áldottak meg".
Ez hozza magával azt hogy jobban megnéznek,esetleg szóbeli véleményt is kapsz. Én is csak azt tudom írni hogy,dicséretnek fogd fel. Esetleg próbálj úgy öltözni hogy más területre is figyeljenek mint pl a lábad,szép harisnyák,nadrágok,szoknyák,cipők.
örülj neki....nekem sose nézik meg a mellem..mert nincs:/:D azért ez se túl jo érzés...........hallgatni h ahhh nézd milyen jó melle van......na rám ilyet nem mondanak:D
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!