Őszre milyen kabátot ajánlotok?
16 éves vagyok, lány. Linkelnétek képeket, hogy mik azok, amik trendibbek? Akár lazább, akár nőiesebbeket is.
Boltok oldalait böngészem, de nem nagyon találok semmit.
Szerintem a legpraktikusabb egy ballonkabát. Örök klasszikus darab, sosem fog kimenni a divatból.
Ráadásul bármivel felveheted. Ha egy kis ruhát veszel alá és magassarkút húzol, ahhoz nyugodtan felveheted a ballonkabátot, ugyanolyan nőies marad a szerelésed (egy bőrdzsekiről ugyanez már nem mondható el), de ha úgy döntesz, hogy farmert veszel sportcipővel, ahhoz is teljesen passzol. Bármivel felveheted, tornacipő, ballerina, magassarkú, telitalpú...amihez csak kedved van.
Úgyhogy szerintem ez a legjobban kihasználható átmeneti kabát. Ha a klasszikus bézs színt választod, akkor az meg pláne egy jolly joker, mert minden színt viselhetsz hozzá.
Ha magas vagy, mehet a térdig érő fazon, ha alacsonyabb, akkor egy rövidebb ballonkabátot válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!