Milyen stílus ez? Stílus ez egyáltalán?
Haj: Mindig oldalfrufrum van és tépett a hajam...
Öltözködés:Néha sportos,elegáns vagy laza.
Smink: Csak szemcerka...
Szerintem ez ...kevert-egyedi valami. Mást nem tudok rá mondani.
Szerintetek mi lehet?
Ha emo beütésű hajat akarok(jobban mint eddig) akkor a ruhatáramat is meg kell változtatni?
Nem vagyok emo csak hajban ez a stílus tetszik.(ritka az amikor a ruha is)
Ez semmilyen stílus.
Ez az emo dolog meg elég idiótán hangzott. Nem kell semmit változtatni a ruhákon, ha nem szívesen hordanád őket, minek veszed meg azokat? Nekem meg festett szőke hajam van, mégsem hordott pink miniruhákat 15 cm-es magassarkúval.
Szóval egyáltalán nem szükséges megváltoztatni a ruhatárat. Azt vedd fel, ami neked tetszik.
" Nekem meg festett szőke hajam van, mégsem hordott pink miniruhákat 15 cm-es magassarkúval. "
LOOOL, kevert stílusú LOOOL
Beleírtad a kérdésbe a választ. A stílusod: néha sportos,elegáns vagy laza. Vagyis változó, egyedi stílus, ahogy te mondtad. Én se tudnám magam meghatározni, mert nem ez alapján döntök ruhavásárlásnál. ami tetszik, az jöhet. :D
Amúgy ha emos hajat akarsz, csináld meg! A ruhatáradat akkor változtasd olyanná, ha azt akarod. Nézz ki valamennyire azért "összefüggően", de úgy öltözz fel, ahogy neked tetszik. Senkinek nem kell megfelelned. :)
Köszönöm a válaszokat. :)
Amúgy úgy értettem, hogy van ami bejön ebben a stílusban de vannak olyan darabok amik nem. Csak akkor és olyat veszek ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!