Hogyan öltözködjön egy 30 éves férfi?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 11:55
1/5 anonim válasza:
öltöny :)
vicceltem, úgy, ahogy te jl érzed magad. persze ne úgy, mit egy tinédzser.
2/5 A kérdező kommentje:
jó, de most komolyan! kicsit szeretnék jobban odafigyelni az öltözködésemre, de nevetséges sem szeretnék lenni, szóval én sem úgy gondoltam, hogy neonszínekben fogok ezentúl járni meg az ülepes csőnadrág lesz a kedvenc ruhadarabom.
nem vagyok nagyon az az öltönyös, elegáns típus, meg nem igazán vagyok egy ilyen 30 évesnek kinéző, érett felnőtt, de már tinédzser sem. ha jár erre valaki és úgy kb megmondaná, ő mit tud elképzelni egy ilyen férfin, annak örülnék.
2012. aug. 11. 12:31
3/5 anonim válasza:
ha gondolod priviben írd le milyen testalkatod van, mi az ami közel áll hozzád. szívesen segítek. :-)
4/5 anonim válasza:
Párom 31, azt szeretem, ha farmer és póló van rajta, vagy valami szép (sportosabb) ing, mondjuk kockás.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!