Hány napig hordasz egy melltartót?
Figyelt kérdés
Én 3-4 nap után szoktam újat felvenni, mert nem érzem, hogy beleizzadnék. Ti?2009. júl. 20. 23:26
1/12 anonim válasza:
Nyaron naponta cserelem.Telen ketnaponta.
2/12 anonim válasza:
változó, van hogy egy, és van hogy 5
3/12 anonim válasza:
2-3 nap, de eznagyon függ attól is, hogy mennyi ideig van rajtam 1 nap, mivel itthon vagyok, és csak akkor veszem fel, ha megyek valahova.
De nagy melegben akár naponta váltom, akkor nem érdekel meddig volt rajtam, mert a cicim nagyon meg tud izzadni.
4/12 anonim válasza:
Általában én is 3-4 naponta, de pl tegnap este éreztem, hogy beleizzadtam, úgyhogy ma már nem azt vettem fel, szóval az csak 1 napig volt rajtam. De ez nálam attól is függ, hogy melyik illik aznap épp a toppomhoz.
5/12 anonim válasza:
A bugyival együtt cserélem, hogy néz ki az, hogy felemás??? Amúgy is, fehérnemű...nem tudnám felvenni kétszer.
6/12 anonim válasza:
Ha nagyon meleg van, és érzem, hogy beleizzadtam, akkor rögtön a szennyesben landol. télen és ősszel én is általában 3x veszem föl. éjszakára kiakasztom szellőzni a szekrényajtóra.
7/12 anonim válasza:
én fiú vagyok, és nem hordok :D
de nektek se kéne sztem :D
9/12 anonim válasza:
na mégis hogynézki h felemás? sztem nagyon jól lehet egyes darabokat párosítani, így nem unódik meg 2 hét után.
amúgy nekem változó h hánynaponta cserélem, ha nagyonmelegem volt és érzem h izzadtam is, akkor naponta. de átlagban olyan 3-4 naponta cserélem.
10/12 anonim válasza:
Nyáron 2, télen 3-4 naponta =)
Nincs annyi melltartóm, hogy minden nap újat vegyek fel... Tudom, van mosógép is... -.-"""
16L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!