Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megéri egy napra kimenni...

Megéri egy napra kimenni Londonba ruhákat vásárolni? Ha jól tudom, ott nagyon jókat lehet shoppingolni.

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek pl. a River Island-es cuccok.

megérné kimenni egy reggeli repcsivel, vásárolgatni, kicsit körülnézni majd esti géppel visszajönni?

2012. aug. 10. 02:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Simán, de akkor már egy éjszakát is töltenék és másnap este mennék haza. Én ha kora reggel utazom az ország bármelyik pontjára nem sok ez az egy nap, főleg ha külföldre utazom biztos maradnék egy éjszakát. Aludni sem kell, felfedezni az éjszakai énjét a városnak is olyan szép mint napközben.
2012. aug. 10. 04:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megéri,de leginkább a boxing day-re, akkor mindenhol 50-70% leárazás van.
2012. aug. 10. 06:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mindenképp maradj legalább egy napot és utána gyere csak haza! :)
2012. aug. 10. 09:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát, ha mondjuk nem aludnánk és belevetnénk magunkat az éjszakába, úgy ez egy elfogadható dolognak tűnik. :D Csak kérdés, hogy mennyire leszünk fáradtak a vásárolgatás után:D
2012. aug. 10. 11:08
 5/5 anonim válasza:
Valaki tudna nekem segíteni abba,jogy mikor lesz május27 és augusztus 14 között boxing day? Esetleg pár bolt neve, ahol olcsó de jó cuccok vannak? Esetleg címek,honlapok hogy könnyebben megtaláljam? Olyasmi cuccok érdekelnének, mint amik a Forever21-ban vannak, meg jackdaniels-es póló, galaxy gatya stb, szóval ezek a tucat dolgok. Ott kint tuti vannak ilyen turkálók is, ahol ilyenek vannak, nem?:)Köszi
2013. ápr. 9. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!