Converse cipőt hogyan kötitek? Biztos nem masnira. De hogy kössem meg másképp? Ha csak be dugom a fűzőt akkor lötyög a lábamon egy idő után.
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 20:30
11/17 anonim válasza:
a nyelvén belül kötöm masnira és úgy nem látszik :D
12/17 anonim válasza:
ez a kérdés....uhh
nem mind1 h kötöd be?XD
13/17 anonim válasza:
Én sehogyxD.
Ugyanis az én conversen össze van varrva, és nem is kell bele fűző..praktikus:P:)
14/17 anonim válasza:
A nyelve alá dugom a masnit. Így tök kényelmes.
Hosszú gatyánál meg persze csak sima masni, és akkor nem is látszik. Amúgy én is utálom a kilátszódó masnikat, tehát értelek.. ;D
16/17 anonim válasza:
Én is masnira kötöm de mivel jó erősen megúzom a fűzőt pár 7 alatt megnyúlt egy lett egy 20-20 centi lelógás (kioldottan)
Megoldás: Megfelelő méretű masni, lelógó 4 szálat meg a 2 boka jobb, illetve bal oldalára betűni a cipő és a boka felszíne közé ^^ xP
17/17 anonim válasza:
En a cipo nyelve alatt kotok egy masnit.Aztan elturom,es megigazitom a nyelvet.Szerintem igy jol nez ki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!