Converse cipőt hogyan kötitek? Biztos nem masnira. De hogy kössem meg másképp? Ha csak be dugom a fűzőt akkor lötyög a lábamon egy idő után.
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 20:30
1/17 anonim válasza:
Bekötöm masnira és a masnit betűröm a cipőbe!
3/17 anonim válasza:
Én masnira kötöm, mert az első Converse-em azért szakadt szarrá, mert széttapostam, mivel lötyögött a lábamon... A második sokkal tovább bírja, és mellesleg jobban is néz ki, hogy masnira kötöm.
4/17 anonim válasza:
Simán megkötöm masnira és nem dugom be sehová. Miért irtad, hogy biztos nem masnira? Ez csak egy cipő.
5/17 anonim válasza:
Én is masnira kötöm és kívül hagyom...
6/17 anonim válasza:
mert van akin nagyon idétlen egy naagy masni.. én ugy füzöm be, h nem teljesen szoval nem a tetejéig, kb 2 lyukat hagyok. és egy olyannál álok meg, amikor befele néz a fűző. ott bekötöm belül masnira, és az betüröm.. a cipő nyelvét megigazítom, h jol álljon azt késsz.. szoval nekem nem fogatja le az egész nyelvet a füzöö.. sztem igy jo.. :)
7/17 anonim válasza:
utolso vagyok:D most néztem a képet.. amit linkelt vki.. na ugyanugy, h nem megyek teljesen fel..:) csak masni belülvan, és betüröm teljesen.:D
8/17 anonim válasza:
én is úgy szoktam mint az utolsó..
és lazára ghagyom de azért tudjak benne menni ne lépjek ki..
9/17 anonim válasza:
A masni sztem is kicsit hülyén néz ki a legtöbb ilyen cipőn (pl. az enyémen is) - tisztelet a kivételnek.:D
Én úgy szoktam, hogy megkötöm masnira, és a masnit tűröm be. De volt, hogy úgy csináltam, hogy csak megkötöm (nem masnira), és úgy tűröm be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!