11/25 anonim válasza:
Nem értem, mit aggódsz ennyire, én ha kimegyek az utcára, minden 2. lányon ilyesmi ruhákat látok. Teljesen átlagos, nem fogsz kitűnni a tömegből.
16/L
12/25 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok. A nacit hol vetted, nagyon szeretnék egy ilyet :)
13/25 anonim válasza:
Kutyasétáltatáshoz jó, amúgy nem venném fel. Olyan gyűröttnek, agyonmosottnak tűnik (tudom ez most menő, de nekem nem jön be.)
14/25 anonim válasza:
De jó alakod van!
Nekem ez a nadrág valahogy nem illik össze a felsővel.
15/25 A kérdező kommentje:
Vadonat új naci, még nem is viseltem, nem hogy még agyonra lenne mosva. Ajándékba kaptam nagybátyámtól. Svájcban vette, gondolom a C&A-ban...
2012. aug. 9. 13:45
16/25 anonim válasza:
a melltartópánt a nyakadban van?:O
17/25 A kérdező kommentje:
Igen. Ez az egyettlen melltartóm, amely világos színű, de az egyik pántja elszakadt, így a nyakamba akasztottam.
2012. aug. 9. 16:13
18/25 A kérdező kommentje:
Tévedtem, a H&M-ben lett véve.
2012. aug. 9. 17:12
19/25 anonim válasza:
Teljesen átlagos, sok-sok lány mászkál hasonló (vagy ugyanilyen) szettben.
Amúgy a befunky honlapján effektelted a képet:)
20/25 A kérdező kommentje:
Az egyiket. :)
2012. aug. 9. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!