2/14 anonim válasza:
Nekem nem ilyen a stílusom, de máson az 1. jobban tetszene.
17/L
3/14 A kérdező kommentje:
amugy nekem is az első mert a 2. nagyon beválalós!! :):/
2011. júl. 24. 01:05
4/14 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. :)
A második szettel az a bajom, hogy túl fekete, és minden nagyon csillog meg mintás, díszes, és nekem ez így túl sok.
5/14 A kérdező kommentje:
tökre igazad van sztm egy kicsit rockosra sikeredett vagy nem tudom..xd
2011. júl. 24. 01:10
6/14 anonim válasza:
1. de ott is a cipő nem tetszik!
7/14 anonim válasza:
Az első a cipő nélkül én is arra szavazok a második jólenne de túl sok a csillogó biszbasz.
8/14 anonim válasza:
1. aa, az a fülbevaló kell! tudod hol lehet venni?
9/14 A kérdező kommentje:
fogalmam sincsen én csak össze állitotam a ruhákat de amugy nekem is nagyon tetszik!! :)
2011. júl. 24. 01:44
10/14 anonim válasza:
Az elsőnél körülbelül csak a szín az ami összeillik, a stílust, mintát nagyon elb*sztad, már elnézést a kifejezésért. Ez semmi más csak egy nagy katyvasz. Odáig rendben van, hogy top, gatya, acélbetkós. De könyörgöm! Hozzá rózsamintás, rózsaszínes karkötő, piros, tollas, fülbevaló, meg nagyitáska?!
A másodiknál legalább a stílust eltaláltad, azzal csak annyi a gond, hogy túl sok a giccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!