Személyes tapasztalat, vélemény a H&M-ről?
Figyelt kérdés
Ja, és mikor kezdik végre árusítani az őszi cuccokat, amik már fenn vannak a weboldalukon?2012. aug. 6. 14:12
11/15 anonim válasza:
Szerintem csinos,szép cuccok vannak ott, csak az a baj, h tömegcucc, és van ami túl drága, pl egy kardigánért nem adnék 7 ezret, azon már veszek egy csizmát, vagy 3-4 másikat olcsóbb ruhát.
Az idén nyáron vásároltam ott pár dolgot, azóta is szinte minden nap látom valamelyiket velem szemben jönni az utcán, wáháhá
12/15 anonim válasza:
Szerintem semmitmondó és drága cuccaik vannak
13/15 anonim válasza:
Középkategóriás, jó, divatos, és ízléses ruháik vannak közepes áron. Nagyon sokszor van náluk akció, olyankor ilyen 1000-2000-ért lehet kifogni nagyon jó cuccokat.
14/15 anonim válasza:
Én vettem egy H&Mes kardigánt(igaz turkálóból) és nem gondoltam volna, hogy szó szerint vedlik:( a mosógép belseje csupa szösz lett nagy gombolyagok jöttek le a kardigánról, pedig mosás előtt nem látszott rajta, hogy szöszölne). Enyhe csalódás, muszály leszek kidobni pedig új ára oly 8-10e Ft. De ahová leülök minden szöszös. Meg nem álmodtam egy H&M es kardigánról.
15/15 anonim válasza:
Közepes minőség, de jó árak. Csak a C&A hasonló árfekvésű, de nekik nincs rendes online webshopjuk. A Fórumból a a legjobb árfekvésű.
F/Debrecen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!