Kismellűek! Ismeritek ezt? Esetleg tapasztalat? Érdekelne!
Én nem vagyok nő, de férfiként nem igazán értem, egy ilyennek mi értelme? Ha nincs barátod, és ezzel akarsz hódítani, annak mi értelme? Ha az adott fiú/férfi csak a hamis mellekre megy, akkor megette a fene, és úgyis otthagy, ha levetkőzöl, és kiderül a turpisság. Vagy akkora gátlásod lesz, hogy azért fog otthagyni.
Ha meg van barátod, az valószínűleg a kis mellekkel is szeret. És az az érvényesülés, amit bizonyos nők a kidobott mellekkel szereznek, annyit is ér... Egy nagy nullát.
Kedves vagy hogy írtál,de mivel nem vagy nő így nem is tudod a helyzetet átérezni...
Tudod,van olyan hogy gátlásos vagy mert pl.kicsi a melled.
Független attól h van barátod vagy sem.Ha ezáltel nő az önbizalmad és jobban érzed magad,akkor mindent elkövetsz hogy jól érezd magad.
1 gyermekes édesanya :)
8 éve házas
Nekem kis mellem van, és örülök hogy nem születtem tehénnek. Elég ostoba nő lehetsz, ha úgy gondolod, hogy ezzel előbbre leszel, akármilyen szempontból.
A linkkel kapcsolatban, ennyiért egy rendes pamutmelltartót sem kapsz.
Te utolsó..... válaszoló!
Ostoba aki téged kipottyantott,te gyengeelméjű!
A válaszaidból látszik,micsoda egy agyoniskolázott nő lehetsz... 43%... pffff
Ha nem tudsz normális hangnembe válaszolni,akkor miért koptatod itt a szád?
És kérlek,ne reagálj,mert tiltalak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!