A barátomnak tetszeni fog ha fűzőt veszek fel?
Figyelt kérdés
kicsit túl súlyos vagyok...95 kg :( a barátommal 2 hete járunk együtt....2012. aug. 6. 13:45
1/5 anonim válasza:
A fűző pont ott szűkít és ott "dúsít" ahol kell. Szerintem tetszeni fog neki. Nincs olyan, akinek ne állna jól csak megfelelő típust és méretet válassz
2/5 anonim válasza:
attól függ...ha első szex lesz akkor ne parádézz benne mert lehet hogy ez seggül fog hangzani de elég kiábrándító ha lekerül a fűző és ha hölgy szétfolyik...
ha megvolt az első utána lehet
3/5 anonim válasza:
Hát szerintem inkább ne. Bár jó lenne tudni a magasságodat is hozzá, hogy mégis el lehessen képzelni.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Inkább ne, mert visszaüthet. Viszont ha fel is veszed, eszedbe ne jusson célozgatni a súlyodra, mondván, ne érje meglepetés. Kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!